Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
УПДП методичний матеріал .doc
Скачиваний:
100
Добавлен:
27.08.2019
Размер:
4.65 Mб
Скачать

Іменний список

1 Танкової роти для вечірньої перевірки у квітені 2010 року

№ з/п

Військове

звання

Прізвище, ім’я та по батькові

Для відміток

01

02

03

04

31

1.

Ст.с-нт

Іванов Петро Миколайович

+

+

+

2.

С-нт

Петров Павло Іванович

Хв.

Хв.

+

3.

Солдат

Смирнов Микола Андрійович

н

+

+

4.

5.

Прикомандировані

1.

Підпис

п/п

п/п

п/п

Командир роти: капітан І.І. Петренко

В іменний список військовослужбовці роти заносяться в порядку штатно-посадового розрахунку. Особи, які тимчасово прикомандировані до підрозділу, записуються в кінці списку.

Військовослужбовці, які зараховані наказом Міністра оборони в списки роти назавжди або почесними солдатами, записуються на початку списку.

Іменний список підписується командиром підрозділу.

Крім того, для достовірного знання чисельності особового складу та його знаходження, командиром роти (батальйону) ведеться стройова записка роти (батальйону). Розмір стройової записки відповідає розміру посвідчення особи.

Дані стройової записки уточнюються щоденно на 18.00.

Облік особового складу в роті веде писар. А за відсутності такої посади в штаті – старшина роти або інша посадова особа, призначена командиром роти.

Облік особового складу в батальйоні ведеться:

– на особовий склад управління батальйону і підлеглі йому спеціальні підрозділи (взводи) – книга обліку особового складу за формою № 1.

– на весь особовий склад батальйону – книга штатно-посадового обліку особового складу за формою № 4.

Облік особового складу в батальйоні веде писар під безпосереднім керівництвом начальника штабу батальйону, а за відсутності в штаті посади писаря – начальник штабу або інша посадова особа, призначена командиром батальйону.

Зарахування особового складу до списків частини і виключення зі списків, а також внесення в облікові документи змін, що мали місце в персональних облікових даних військовослужбовців, працівників ЗС України і службовців, крім цивільної освіти, вступу до шлюбу, розривання шлюбу, народження дітей, проводиться тільки на основі наказів по стройовій частині.