Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт (Рибак О.).doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
214.53 Кб
Скачать

Висновки

Товариство з обмеженою відповідальністю “Завод газового обладнання “Альфа-Газпромкомплект” є лідером в Україні з виробництва газового обладнання і запірної арматури. Підприємство на протязі двадцяти років роботи на складному українському ринку досягнуло високих результатів діяльності. Воно виготовляє понад 100 видів газового обладнання. Особливістю продукції є висока якість та надійність в експлуатації. Підприємство здійснює свою діяльність дотримуючись таких принципів:

- найповніше задоволення потреб клієнтів;

- індивідуальний підхід до кожного замовника;

- контроль від розробки до готового продукту;

- опирання на довгострокові цілі;

- надання кваліфікованих консультацій.

Проходячи практику на ТзОВ “Завод Альфа-Газпромкомплект” я ознайомилася з специфікою галузі, в якій працює підприємство, напрямами діяльності підприємства, вивчила продукцію, яка виробляється. Також ознайомилася з організаційною структурою управління ТзОВ “Завод Альфа-Газпромкомплект”, маркетинговою діяльністю на підприємстві, дослідила конкурентів. Дізналася як проходить процес замовлення від замовлення продукції до доставки готового обладнання до замовника. Ознайомилася з посадовою інструкцією менеджера по збуту.

ТзОВ “Завод Альфа-Газпромкомплект”, як і інші підприємства відчуло кризу на собі. Значно скоротилися обсяги виробництва, а отже, зменшилися доходи підприємства. Також зменшилася чисельність працюючих. Проте незважаючи на труднощі підприємство продовжує працювати на ринку України.

Список використаних джерел

  1. Осовська Г.В., Осовський О.А. Основи менеджменту: Підручник. Видання 3-є, перероблене і доповнене. – К.: «Кондор», 2008. – 664с.

  2. Островська Г.Й. Фінансовий менеджмент: Навчальний посібник. – Тернопіль: Підручники і посібники, 2008. – 576 с.

  3. Статут Товариства з обмеженою відповідальністю “Завод газового обладнання “Альфа-Газпромкомплект” (нова редакція)

  4. Новая серия запорных кранов от завода “Альфа-Газпромкомпллект”// OIL MARKET. – 2010. – 12. – с.80. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://www.oilmarket-magazine.com/rus/showarticle.phtml?id=1144

  5. Сайт ТзОВ “Завод Альфа-Газпромкомплект”. [Електронний ресурс]. - Режим доступу: http://www.alfa.te.ua

  6. ТзОВ “Завод газового обладнання “Альфа-Газпромкомплект”. [Електронний ресурс]. - Режим доступу:

http://who-is-who.com.ua/bookmaket/develop/21/106.html

Додатки