Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
звіт.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.08.2019
Размер:
30.34 Кб
Скачать

Тов «с.О.В. Гавань»

Є виробником рибних делікатесів. Компанія була заснована в 1998 році. Товариство на сьогоднішній день займає лідируюче положення в цій галузі. В основі виробництва продукції TOB «C.O.B. Гавань» заложений замкнутий цикл виробництва продукції, починаючи від переробки і расфосовки морепродуктів до моменту їх реалізації.

Сировина для виробництва продукції, в основному, із України, Росії і Норвегії. Завдяки новійшим технологіям переробки і використанню сучасного обладнання по росфасовці а також суворому дотриманню технології виробництва і високій кваліфікації персонала, досягається висока якість продукції, яка зберігає природні і смакові якості.

В Київській міській державній лабораторії ветеринарної медицини я ознайомилася з правилами взяття змивів та відбору зразків готової продукції для проведення лабораторних досліджень по показникам якості та безпеки відповідно до періодичності досліджень встановленими нормативними документами.

Зразки продукції зберігаються у державній лабораторії ветеринарної медицини в окремому приміщенні до закінчення терміну дослідження. Після проведення досліджень залишки утилізуються в установленому порядку.

За результатами дослідження лабораторія видає експертний висновок, який засвідчує, що пред`явлена до експертизи партія продукція відповідає встановленим законодавством вимогам. При незадовільних результатах дослідження, навіть за одним показником проводиться повторний відбір зразків з тієї самої партії у подвійній кількості. Результати повторних досліджень є остаточними.

КМДЛВМ скаладається з таких відділів:

1 - бактеріологічний

2 - хіміко-радіологічний

3 - токсикологічний

4 - вірусологічний

5 - мікробіологічний.

В Центральній бухгалтерії об'єднання ветеринарної медицини мене ознайомили із правилами оформлення звітної документації, своєчасним оформленням актів виконаних робіт, табелем обліку робочого часу, звітності в установленому порядку, проведенням обліку вхідної сировини, ведення журналів реєстрації установленого зразку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]