Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
звіт.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.08.2019
Размер:
30.34 Кб
Скачать

Ват «Галактон»

Завод було збудовано у 1961 році, як Київський Міськмололзавод № 2. Початнова переробна потужність заводу складала 400 тонн молока на день. У 1981-85 роках за рахунок реконструкції заводу, його потужності дозволили переробляти 600 тонн молока на день. У березні 1995 року на базі молокозаводу було засновано Відкрит Акціонерне товариство « Галактон».

У травні 1997 року контрольний пакет придбала група підприємців і почалась нова історія компанії, що дозволило забезпечити стратегічне управління компанією.

Галактон сьогодні – лідер національної промисловості, новатор молочної галузі, який працює за світовими стандартами.

Галактон створив команду висококваліфікованих менеджерів, які підвищили інтерес до діяльності компанії від постачальників сировини до споживачів.

Галактон виробляє високоякісну продукцію за сприйнятливими цінами. Сьогодні ВАТ «Галактон» переробляє понад 200-400 тонн молока на день ( залежно від сезону ). Його постачають більш ніж 42 господарства за умовами довгострокових контрактів.

Якість сировини і продукції ретельно перевіряє власна лабораторія, спостерігаючи за всіма фізико – хімічними, мікробіологічними и радіологічними показниками.

Завод працює з багатьма як західними, так і іноземними постачальниками матеріалів, які забезпечують технічну підтримку, постачання, пакувальних матеріалів, технологічного обладнання, інгредієнтів. Серед них: «Тетra Pak»( Швеція) і « Alfa Laval» ( Швеція), «Elopak» (Фінляндія), «Hahn» (Германія), «Chr. Hansen» (Данія), «IFF» (Голландія), «ТВП Україна», «Рубежанський картонно-паперовий комбінат».

Тов «с.О.В. Гавань»

Є виробником рибних делікатесів. Компанія була заснована в 1998 році. Товариство на сьогоднішній день займає лідируюче положення в цій галузі. В основі виробництва продукції TOB «C.O.B. Гавань» заложений замкнутий цикл виробництва продукції, починаючи від переробки і расфосовки морепродуктів до моменту їх реалізації.

Сировина для виробництва продукції, в основному, із України, Росії і Норвегії. Завдяки новійшим технологіям переробки і використанню сучасного обладнання по росфасовці а також суворому дотриманню технології виробництва і високій кваліфікації персонала, досягається висока якість продукції, яка зберігає природні і смакові якості.

ПП ТОВ «Русанівський м`ясокомбінат».

Загальна площа 6 378,94 м кв. Об`єм виробництва за день – приблизно сягає 15-ти тон.

Робітники підприємства постійно слідкують за чистотою у приміщеннях та повітря в ньому. Всі цехи обладнані кондиціонерами, які регулюють потрібу температуру. Кожен день інженер - мікробіолог виробничої лабораторії перевіряї якість вимитого обладнання. На м`якомбінаті є лабораторія, яка слідкує за якістю виготовленої продукції. Персонал високваліфікований, з великим стажем роботи.

На сьогоднішній день під торговою маркою «Русанко» випускається більше 90-ти найменувань продукції, яка успішно реалізується на українському ринку. В першу чергу це багато чисельні сорти копченостей, варені, варено – копчені і полу копчені ковбаси, жарені ковбаси, вироби із м`яса птиці, сосиски, сардельки, паштети.

Продукція «Русанівського м`якомбінату» реалізується великим асортиментом в супермаркети.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]