Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_Sotsiologiya_turizmu_robocha_programa.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
03.05.2019
Размер:
302.59 Кб
Скачать

Практичні завдання до іспиту

1. Виходячи із запропонованих типів продавців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі продажу турпродукту. Тип продавця вказаний нижче.

Продавець - друг клієнта

Я хочу подружитися із клієнтом. Хочу зрозуміти його емоції та відповісти на його почуття. Він купить продукт у результаті наших особистісних взаємин.

2. Виходячи із запропонованих типів продавців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі продажу турпродукту. Тип продавця вказаний нижче.

Спілкування із чітко

поставленою

метою

Я консультую клієнта та чітко розумію його вимоги, які треба задовольнити нашим продуктом. Клієнт отримає саме те, що він бажає.

3. Виходячи із запропонованих типів продавців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі продажу турпродукту. Тип продавця вказаний нижче.

Хочеш - бери, хочеш - ні

Я представив продукт клієнту. Йому вирішувати, купувати чи ні, якщо відмовиться, це не моя проблема: виходить, щось не так із продуктом.

4. Виходячи із запропонованих типів продавців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі продажу турпродукту. Тип продавця вказаний нижче.

Ціль - продати!

Я трохи натисну на клієнта, щоб він купив саме наш продукт. Ціль виправдує засоби. Тим більше, що я отримую комісійні від реальних продажів.

5. Виходячи із запропонованих типів продавців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі продажу турпродукту. Тип продавця вказаний нижче.

Продавець професіонал

Я володію безвідмовним методом продажу. Я обробляю клієнта за допомогою ретельного збалансованого комплексу реклами продукту, індивідуальних чар та знання продукту.

6. Виходячи із запропонованих типів покупців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі покупки турпродукту. Тип покупця вказаний нижче.

Байдужний покупець

Намагаюся уникати покупок, але я завжди правий, якщо сам нічого не куплю, то потім допоможу вибору моїх знайомих і друзів.

7. Виходячи із запропонованих типів покупців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі покупки турпродукту. Тип покупця вказаний нижче.

Рішучий клієнт

Я добре знаю, що мені потрібно, і шукаю продукт, що відповідає всім моїм вимогам та який звичайно я можу купити за прийнятною ціною.

8. Виходячи із запропонованих типів покупців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі покупки турпродукту. Тип покупця вказаний нижче.

Обережний покупець

Якщо я і буду купувати, то лише найкращий варіант за найнижчою ціною.

9. Виходячи із запропонованих типів покупців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі покупки турпродукту. Тип покупця вказаний нижче.

Клієнт - друг продавця

Я хочу подружитися із продавцем, хочу зрозуміти його емоції та відповісти на його почуття. Він продасть необхідний мені продукт у результаті наших персональних відносин.

10. Виходячи із запропонованих типів покупців, визначити особливості стратегії його поведінки в процесі покупки турпродукту. Тип покупця вказаний нижче.

Покупець іміджу

Я керуюся досвідом, що набули інші люди при купівлі та споживанні даного продукту. Покупка цього продукту буде позитивом для мене, підвищить мій престиж.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]