Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
НМК_Менеджмент_персоналу_(маркетологи)_10.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
24.12.2018
Размер:
497.66 Кб
Скачать
  1. Критерії оцінки знань студентів

Критерії оцінки знань студентів відповідають принципам модульного навчання, і розроблені відповідно до «Положення про кредитно-модульну систему навчання в Національному Аграрному Університеті» від 13.11.2006 р., згідно з рекомендаціями зазначеної системи та наказом МОН України № 812 від 20.10.2004 р. «Про особливості впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу».

Критерії оцінки виконання навчальних завдань є одним з основних способів перевірки знань, умінь і навичок студентів з дисципліни “Менеджмент персоналу”. При оцінці завдань за основу слід брати повноту і правильність їх виконання. Необхідно враховувати такі вміння і навички студентів:

  • диференціювати, інтегрувати та уніфікувати отримані знання;

  • викладати матеріал логічно й послідовно;

  • користуватися додатковою літературою.

Рейтингові оцінки зі змістових модулів

Термін навчання (тижні)

Номер змістового модуля

Навчальне навантаження,

год.

Кредити ECTS

Рейтингова оцінка змістового модуля

Мінімальна

Розрахункова

1-8

1

31

1

60

100

9-16

2

32

1

60

100

Всього

2

63

2

60

100

Rдис = Rнр = 0,3Rат

Rнр = (0,7 (R1зм×1 + R2зм×1)) : 2 + Rдр - Rштр

Співвідношення між національними та ects оцінками і рейтингом із дисципліни

Рейтинги студента із засвоєння дисциплін визначаються за 100-бальною шкалою. Для виставлення оцінок у екзаменаційну відомість, залікову книжку, та журнал рейтингової оцінки знань рейтинг студента у балах переводиться у національну (4-бальну) та ECTS оцінки згідно з таблицею:

Оцінка національна

Оцінка ECTS

Визначення ECTS

Рейтинг з дисципліни, бали

1

2

3

4

Відмінно

А

ВІДМІННО – відмінне виконання лише з незначною кількістю помилок

90-100

Добре

В

ДУЖЕ ДОБРЕ – вище середнього рівня з кількома помилками

82-89

С

ДОБРЕ – в загальному правильна робота з певною кількістю грубих помилок

75-81

Задовільно

D

ЗАДОВІЛЬНО – непогано, але зі значною кількістю недоліків

66-74

E

ДОСТАТНЬО – виконання задовольняє мінімальні критерії

60-65

Незадовільно

FX

НЕЗАДОВІЛЬНО – потрібно працювати перед тим, як отримати залік (позитивну оцінку)

35-59

F

НЕЗАДОВІЛЬНО – необхідна серйозна подальша робота

01-39

Рейтинг студента із засвоєння дисципліни Rдис складається з рейтингу з навчальної роботи Rнр і рейтингу з атестації Rат :

Rдис = Rнр + Rат

Із 100 балів, призначених для визначення рейтингу з дисципліни, на оцінювання навчальної роботи студента (вивчення і засвоєння матеріалу змістових модулів) відводиться не менше 70 балів, а на підсумкову атестацію (складання екзамену чи заліку) – не менше 30 балів.

На рейтинг із навчальної роботи можуть впливати рейтинг з додаткової роботи Rдр та рейтинг штрафний Rштр. Рейтинг з додаткової роботи Rдр додається до Rнр і не може перевищувати 10 балів. Рейтинг штрафний Rштр не перевищує 5 балів і віднімається від Rнр.

Після вивчення програмного матеріалу в обсязі змістового модуля оцінюється рівень його засвоєння студентом – рейтингова оцінка із змістового модуля.

Студенти, які з навчальної роботи набрали 60 і більше балів, можуть не складати екзамен (залік), а отримати екзаменаційну оцінку (залік) «автоматично», відповідно до набраної кількості балів. У такому випадку рейтинг студента з дисципліни дорівнює його рейтингу з навчальної роботи. Рейтинг з навчальної роботи заноситься лектором в екзаменаційну відомість до початку складання екзамену чи заліку.

Студентам, які успішно завершили засвоєння дисципліни, виконуючи всі вимоги робочого навчального плану, присвоюються кредити ECTS, призначені для дисципліни робочим навчальним планом. Кредити ECTS записуються в журнал рейтингової оцінки знань студента.