Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лекція Вступ.Тенденції розвитку .Microsoft Word....doc
Скачиваний:
8
Добавлен:
23.12.2018
Размер:
75.78 Кб
Скачать

4. Поняття про технічну документацію.

Електронний довідник "ЄСКД" містить в повнотекстовому вигляді стандарти Єдиної системи конструкторської документації (ЄСКД) на вироби машинобудування і приладобудування.

ЄСКД – це комплекс стандартів, які встановлюють взаємопов'язані єдині вимоги і правила щодо порядку розроблення, оформлення та обігу конструкторської документації, що розробляється підприємствами та організаціями. Зазначені правила розповсюджуються на всі види конструкторських документів, на обліково-реєстраційну, нормативну й технологічну документацію, а також на науково-технічну та учбову літературу. Сьогодні ЄСКД – найважливіша система постійно-діючих технічних та організаційних вимог, що забезпечують взаємообмін конструкторською документацією без її переоформлення між галузями промисловості і окремими підприємствами. Вона дозволяє забезпечити розширення уніфікації під час конструкторської розробки проектів промислових виробів, спрощення форми документів і скорочення їх номенклатури, автоматизоване створення документації і організацію виробництва будь-якого виробу на підприємстві у найкоротший термін.

Використана література: Устаткування закладів ресторанного господарства: Навч. посіб. /І.О. Конвісер, Г.А. Бублик, Т.Б. Паригіна, Ю.М.Григор’єв; За ред. І.О. Конвісера.- К.:Київ. нац. торг. – екон. ун-т, 2005. – 566 с.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій

Лекція

з дисципліни

«Устаткування»

на тему: «Вступ. Тенденції розвитку устаткування

у ЗРГ»

спеціальності 5.14010102

«Ресторанне обслуговування»

Розглянуто та затверджено

на засіданні циклової комісії

технологічних дисциплін

Протокол №____від_______

Голова циклової комісії

___________ О.І.Бєловол

м. Миколаїв