Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лекции / Module1 / Договор.doc
Скачиваний:
48
Добавлен:
22.02.2014
Размер:
211.46 Кб
Скачать

4. «Основні вимоги до виконання наукової роботи»

Науково-дослідна робота належить до фундаментальних робіт. При її виконанні будуть використані оптико-електронні та комп’ютерні методи обробки інформації з використанням методів теорії ймовірностей математичної статистики, включаючи теорію прийняття рішень, теорії сигналів та теорію інформаційно-вимірювальної техніки. Отримані результати будуть реалізовані в методології побудови портативних приладів з використанням мікропроцесорних засобів обробки та відображення інформації.

5. «Спосіб реалізації результатів наукової роботи»

Результати виконання науково-дослідної роботи будуть використані за такими основними напрямами:

- у навчальному процесі - з метою вдосконалення змісту низки навчальних дисциплін: «Статистична обробка сигналів та зображень», «Інформаційно-вимірювальна техніка» та «Оптико-електронні прилади»;

- при підготовці фахівців вищої кваліфікації через аспірантуру та докторантуру (зокрема 1-ого аспіранта);

- при розробці пропозицій щодо використання результатів теоретичних та експериментальних досліджень в госпдоговірних роботах з організаціями та підприємствами Мінпромполітики.

6. «Перелік науково-технічної документації, що надається після закінчення робіт»

По закінченні етапів подаються проміжні звіти, в яких викладаються зміст проведених робіт, методи і методики їх виконання, отримані результати, висновки щодо відповідності отриманих результатів вимогам ТЗ та необхідності проведення додаткових досліджень. По закінченні НДР подається заключний звіт, в якому наводяться основні отримані результати, оцінюється їх науковий рівень, роблять висновки щодо відповідності отриманих результатів вимогам ТЗ, можливості застосування їх в ВНЗ та інших підрозділах МОН України, обґрунтовується необхідність проведення додаткових досліджень. До кожного звіту додається анотований звіт, який відповідає вимогам МОН України. Звіти та анотовані звіти подаються на паперовому і магнітному носіях. До звітів додають також документи і матеріали згідно з п. 3.3 Договору.

7. «Порядок розгляду і приймання наукової роботи»

Результати роботи розглядаються на засіданні кафедри, де визначається відповідність отриманих результатів вимогам ТЗ. Результати НДР за етапами приймає комісія НТР інституту електроніки та систем управління НАУ, висновки якої затверджуються рішенням НТР інституту. Комісія визначає відповідність отриманих результатів вимогам ТЗ, встановлює їх науково-технічний рівень і пропонує проектору з наукової роботи НАУ затвердити (або не затвердити) звіт з НДР. Результати завершеної НДР після затвердження на НТР інституту розглядає НТР університету, рішення якої затверджує проректор з наукової роботи.

Згідно з п. 3.10, 3.11 Договору приймання та оцінка науково-дослідної роботи здійснюється комісією Замовника та за участю Виконавця відповідно до вимог Технічного завдання та Календарного плану протягом 10 робочих днів. Робота комісії завершується складанням Протоколу з висновком про відповідність (невідповідність) виконаної роботи Технічному завданню та Календарному плану, а також пропозиціями щодо подальшої реалізації предмету договору з переліком необхідних доопрацювань і термінами їх виконання.

Соседние файлы в папке Module1