Добавил:
Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
лекции / Module1 / Договор.doc
Скачиваний:
48
Добавлен:
22.02.2014
Размер:
211.46 Кб
Скачать

Договір № ________ на виконання (передачу) науково-дослідних робіт

м.Київ «____»____________ 2007 р.

25.1/097 Новітні технології спектрального аналізу дискретних сигналів на скінченних інтервалах в базисах систем Віленкіна-Крестенсона функцій, що будуються на основі узагальнених перетворень Грея

______________________________________________________________________

(номер, назва проекту)

Міністерство освіти і науки України в особі Першого заступника міністра Гуржія Андрія Миколайовича, який діє на підставі Положення про Міністерство освіти і науки України, далі - Замовник, і Національний авіаційний університет МОН України (НАУ) в особі проректора з наукової роботи Харченка Володимира Петровича, який діє на підставі Статуту, далі – Виконавець, уклали договір про наступне:

1. Предмет договору

1.1.Замовник доручає, а Виконавець бере на себе виконання (передачу) НДР

«Новітні технології спектрального аналізу дискретних сигналів на скінченних інтервалах в базисах систем Віленкіна-Крестенсона функцій, що будуються на основі узагальнених перетворень Грея»

згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 02.08.2007 р. № 720.

1.2. Наукові, технічні, економічні та інші вимоги до науково-дослідної роботи, що є предметом договору, визначаються Технічним завданням, яке складає невід’ємну частину цього договору (Додаток 1).

1.3. Термін здачі робіт за договором 15 грудня 2007 р.

1.4. Зміст, терміни виконання основних етапів визначаються Календарним планом, що складає невід’ємну частину цього договору (Додаток 2).

1.5. Результати виконаної за договором науково-дослідної роботи є власністю Міністерства освіти і науки України з правами, що звідси випливають, з урахуванням того, що права винахідника охороняються патентним законодавством, а авторське право належить розробнику, який не має права використовувати результати досліджень без дозволу Замовника.

1.6. Виконавець може використовувати науково-дослідну роботу для власних потреб з науковою метою, а для отримання прибутку лише з дозволу Замовника.

1.7. При використанні результатів, отриманих під час реалізації договору, Виконавець у друкованих виданнях, при демонстрації експонатів на виставках і ярмарках, у проспектах, рекламі та іншій документації, пов’язаній із введенням зазначених результатів у господарський обіг, зобов’язаний зазначити, що робота виконувалась за рахунок бюджетних коштів.

2. Вартість робіт та порядок розрахунків

2.1. На виконання науково-дослідної роботи Замовник перераховує Виконавцю у 2007 році відповідно до Протоколу узгодження вартості науково-технічної роботи (додаток 3) 18.0 тисяч гривень (вісімнадцять тис. грн..) без ПДВ (згідно із п.п.5.1.22, п.5.1., ст 5 Закону України «Про податок на додану вартість»).

Планова калькуляція кошторисної вартості робіт та розрахунки витрат за статтями наведені у додатку 4.

2.2. Оплата проводиться поетапно. Аванс в розмірі 75% вартості етапу перераховується Виконавцю не раніше 90 днів до закінчення етапу.

Сума перерахованого авансу закривається актом виконаних робіт у 3-місячний термін з моменту перерахування авансових коштів з наданням Виконавцем кошторису фактичних витрат та звітних документів за попередній аванс відповідно до п.3.3 договору.

У випадку не перерахування авансу Виконавець має право надати замовнику акт здачі-приймання виконаних робіт на закриття етапу разом з необхідними документами.

2.3. Кошти Виконавцю перераховуються Замовником у встановленому порядку, в межах фактично отриманого фінансування.

2.4. Джерело фінансування - Державний бюджет, код КПКВК 2201030 “Забезпечення діяльності Державного фонду фундаментальних досліджень”, КЕКВ 1171.

Соседние файлы в папке Module1