Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Цукор.doc
Скачиваний:
26
Добавлен:
26.11.2018
Размер:
2.4 Mб
Скачать

Висновок по 3 розділу :

Даний варіант механізації був вибраний виходячи з того , що собівартість навантаження ним менша , а продуктивність праці більша . Термін окупності механізму становитиме 5,5 років .

Провівши розрахунки і аналізуючи їх ми можемо спостерігати значну економію , при переході на механізований спосіб навантаження даним ПТМ .

Економічний ефект , що характеризує вибраний варіант становитиме 45 млн.грн .

При використанні даного НРЗ капітальні вкладення виявлявляються більш ефективними .

Висновок

Під час виконання даної курсової роботи ми навчилися підбирати оптимальний в даному випадку рухомий склад та навантажувально – розвантажувальну техніку , обчислили тривалість перевезення та час , необхідний для завантаження автомобіля при відправленні та розвантаження його при поверненні ( 0,039 год ) ; розрахунковим методом знайшли час циклу навантажувально – розвантажувального засобу (143 ,41 сек) –це час , який потрібний механізму для захоплення вантажу , встановлення його на піддоні та повернення робочого механізму НРЗ в робоче положення .

Проведені обрахунки дозволили нам визначити площу , що необхідна для розмішення усіх складських та адміністративних приміщень та будівель , а також фронт НРР .

Інформація зібрана в курсовій роботі дала можливість поглибити свої знання в сфері автомобільних перевезень та навантажувально – розвантажувальних робіт .

Зменшення часу простою в пунктах відправлення і прийому вантажу , досягається в результаті прискорення виконання НРР ,а також в результаті вдосконалення конструкції автомобіля ,покращення дорожніх умов , та інших факторів.

Скорочення часу простою автомобіля під навантаженням - розвантаженням дає змогу скоротити час , що затрачається на перевезення вантажу .

Для повного виключення непродуктивних витрат часу , при перевезенні вантажів необхідно забезпечити рівномірну подачу автомобілів під навантаження і розвантаження , тобто правильно організувати їх роботу . Саме це дасть змогу зробити перевезення більш економічно вигідними.

Отже можна зробити висновок , що в сучасних умовах велике значення має підвищення рівня механізації НРР .

Література

  1. Батищев И.И Организация и механизация погрузочно – разгрузочных работ на автомобильном транспорте. – М.: Транспорт, 1987. – 367с.

  2. Дегтерев Г.Н. Организация и механизация погрузочно – разгрузочных работ на автомобильном транспорте. – М.: Транспорт, 1980. – 351с.

  3. Иванченко Ф.К.Конструкция и расчет подъемно – транспортных машин. – К.: Вища школа, 1983. – 129с.

  4. Краткий автомобильный справочник НИИ АТ: Транспорт, 1985. – 224с.

  5. Правила перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. – К.: Державтотрансндіпроект, 1998. – 129с.

  6. . – М.: Транспорт,1987. – 367с.

  7. Правила по охране труда на автомобильном транспорте. – М.: Транспорт, 1982. – 95с.

  8. Транспортная тара: Справочник / А.И. Телегин. – М.: Транспорт, 1989. – 216с.

23

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]