Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Vstup (1).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
20.11.2018
Размер:
233.47 Кб
Скачать

2.3 Популярні туристські пропозиції

« Подорож до казки: Нова Зеландія»

8 дній, 7 ночей. Вартість туру 2000 тисячі доларів, без міжнародного перельоту.

День 1

Приліт в Окленд. Зустріч з україномовним гідом, трансферт в готель. Відпочинок, вільний час. Сучасна "західна" і древня маорийська культури тут є сусідами і уживаються вже багато років. При цьому сусідство з Полінезією і Азією, вимальовують вигляд міста, різноманітність і взаємовплив стилів, смаків, національних магазинів і ресторанів.

День 2

Оглядова екскурсія по Окленду з україномовним гідом.

Відвідування основних пам'яткок міста : оглядовий майданчик на кратері вулкану Иден, розташованого в центрі міста, оглядовий майданчик оклендської вежі (Sky Tower) з прозорою підлогою - найвища будівля в південній півкулі з панорамним видом на місто, меморіал війни. Відвідування підводного світу (Underwater World), з доріжкою, що рухається, через підводний тунель, і Антарктичний центр (Kelly Tarton's Antarctic Encounter) - з антарктичними пейзажами і королівськими пінгвінами.

День 3

Затока Островів, з відвідуванням першої столиці Нової Зеландії - місто Рассел. Затока розташована в 240 кілометрах на північ від Окленду, де на бірюзовій воді затоки уміщається 144 острівці. Новозеландці - рибалки і яхтсмени, затоки і острови поцятковані білими вітрилами яхт, і сотні тисяч туристів щорічно бувають на Затоці островів, де природна краса і м'яке тепло поєднуються з однією з кращої риболовлі світу. Тут ловлять акул - від невеликих, до величезних, тунців, яка як сучасна людина більшого міста, не може жити на маленькій швидкості, вона задихається і гине. Тут можна упіймати на вудку велетенського марліну - блакитного, смугастого, чорного. Після закінчення поїздки повернення в Окленд.

День 4

Роторуа - долина Гейзерів і печери Вайтомо, що світяться. Тут належить побачити декілька природних чудес, і печери Ваймото, що світяться, - одне з них. При прибутті , зустріч з гідом , і він стане провідником в лабіринті гротів. На човні підпливти до мерехтливих тисячами вогнів светлячковим печерам, де життя прийняло такі химерні форми. Роторуа, місто побудоване в кратері згаслого вулкану біля озера, що стало будинком для чорних лебедів. Роторуа знаходиться в одній з найбільш сейсмоактивних зон Нової Зеландії. Околиці міста багаті красою природних ландшафтів. Порослі невинними лісами пагорби і гори, багаті рибою річки і озера з кришталево чистою водою - усе це робить цю місцевість привабливою для любителів туризму, полювання і риболовлі. Розміщення в готелі в Роторуа.

День 5

Роторуа - село маори в Долині гейзерів. Ті Пуиа - ремісничий і арт-центр маори і геотермальний заповідник, з грязью, що пузириться, кварцевими терасами і гейзером Пахуту. Тут можна побачити виверження гейзера, яке відбувається кожні 40-50 хвилин і почуєте маорийские пісні і танці, включаючи всесвітньо відомий танець воїнів - Хака.

Вечором вечеря з концертом маори : культура маори - традиції, пісні, танці, традиційна їжа, приготована в природних печах. Ніч в готелі Роторуа.

День 6

Квинстаун столиця екстремального туризму.

Переліт з Роторуа в Квинстаун. Розміщення в готелі, вільний час. Після обіду поїздка на швидкісному катері Шотовер по річкових каньйонах. Катер проходить на великій швидкості через вузькі каньйони і робить розвороти на повні 360 градусів. Гострі відчуття гарантовані.

День 7

Екскурсія до фіорда Милфорд Саунд з круїзом на судні. Через містечко Ті Анау поїхат на велосипеді до Дзеркальних озер, потім по мальовничій дорозі над гірськими річками на високий перевал - і в дуже вражаючий гірський тунель Хомер, звідки по спіральному спуску до фіорда Милфорд Саунд. Тут пересісти на судно і відправитеся в круїз з обідом на борту. Під час круїзу подивитися на водоспади на крутих скелях, морських тваринах тих, що удосталь населяють фіорд, вихід у відкритий океан, одну з найвищих вершин Національного Парку - Митр Пік. Повернення в Квинстаун .

День 8

Трансферт в аеропорт Квинстауна. Виліт з Нової Зеландії.

До програми входять готелі (табл. 3.3)[13]

Таблиця 3.3

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]