Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Створення бізнесу більярдного клубу.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
219.14 Кб
Скачать

Висновки

Більярдом захоплюються мільйони людей різного віку. Власний більярдний клуб - це досить вигідний вид бізнесу, який приносить стабільний, немаленький прибуток. То тут, то там у великих і маленьких містах відкриття більярдної підтверджує, що підприємці оцінили рентабельність даного бізнесу. Дійсно, рентабельність більярдної одна з найвищих. Ця гра з кожним днем завойовує все більше прихильників, які готові платити гроші, щоб пограти в затишній обстановці, що розташовує до неспішного проведення часу.

В представленому бізнес-плані розглянута ідея створення такого місця відпочинку, де жителі міста Полтава могли б приємно відпочити і провести своє дозвілля.

Цим місцем є більярд-клуб «Свояк», що надає спортивні і розважальні послуги.

В бізнес-плані були представлені шляхи створення організації, що надає спортивні і розважальні послуги, визначена її організаційно-правова форма, з прогнозовано місце даної організації на ринку (ринкова ніша), представлений опис послуг, які організація надаватиме споживачам, проаналізована доцільність створення подібної організації з точки зору рентабельності і прибутковості.