Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Положення про конкурс есе.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
232.45 Кб
Скачать

10.2. II етап (8 грудня 2011 року )

Другий етап передбачає короткі виступи учасників з метою представлення основних положень своїх конкурсних робіт.

10.2.1. Запрошення та підтвердження участі у II етапі.

Запрошення до участі у II етапі Конкурсу надсилатиметься на електронну скриньку, а за її відсутності – поштову адресу учасника не пізніше 30 листопада 2011 року

Учасники, що отримали запрошення, мають протягом 3-х днів з моменту його отримання підтвердити або скасувати свою участь у круглому столі. Останній строк підтвердження - 4 грудня 2011 року

10.2.2. Представлення конкурсних робіт учасниками.

Представлення робіт учасників відбуватиметься в рамках всеукраїнського круглого столу «Проблеми Податкового кодексу. Новації в системі оподаткування», що проходитиме 8 грудня 2011 року на базі економіко-правового факультету Донецького національного університету за адресою: пр. Ватутіна 1а, к. 404, м. Донецьк, 83050.

В ході представлення конкурсної роботи учасник має висвітлити основні концептуальні положення своєї роботи, а також надати відповіді на запитання, що будуть поставлені членами журі та іншими учасниками круглого столу.

Оцінювання виступів учасників здійснюється журі у складі не менше 3 осіб відповідно до критеріїв, встановлених пунктом 8 даного Положення.

Роботою журі керує Голова, що обирається членами журі зі свого складу. На Голову журі покладаються наступні обов’язки:

  • нагляд за дотриманням учасниками даного положення;

  • нагляд за дотриманням учасниками встановлених для виступів часових меж;

  • вирішення спорів, що виникатимуть у зв’язку з оцінюванням конкурсних робіт та визначенням переможців.

Для представлення конкурсних робіт для кожного учасника встановлені такі часові межі:

  • короткий виклад роботи – 15 хвилин;

  • відповіді на запитання членів журі та інших учасників круглого столу – 10 хвилин.

Витрати учасників, пов’язані з участю у II етапі (харчування, проживання) забезпечуються оргкомітетом. Проїзд учасники конкурсу оплачують самостійно. Організаційний внесок для учасників конкурсу – членів Європейської асоціації студентів права складає – 120 гривень; для учасників конкурсу – не членів Європейської асоціації студентів права організаційний внесок – 150 гривень.

10.2.3. Визначення переможців та нагородження.

Переможцями конкурсу визнаються 3 конкурсанти, що отримали найвищу кількість балів в другому етапі змагань. При визначенні переможців до уваги беруться виключно оцінки, отримані конкурсантами на другому етапі Конкурсу. Оцінки, отримані на першому етапі беруться до уваги тільки у випадку, якщо двоє або більше учасників набрали в ході другого етапу однакову кількість балів і це не дає можливості визначити переможців.

Оголошення результатів та нагородження переможців відбудеться в урочистій обстановці одразу після завершення круглого столу.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Конкурсанти, що не посядуть призових місць, будуть нагороджені cертифікатами учасників Конкурсу і заохочувальними призами.