Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МАКС МЕНЕДЖМЕНТ.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
12.11.2018
Размер:
268.8 Кб
Скачать

Положення про канцелярію

  1. Загальні положення. Канцелярія є самостійним структурним підрозділом підприємства і підкоряється безпосередньо директору.

  2. Завдання. Організація і керівництво службою діловодства на підприємстві.

III. Структура. Структуру і штати канцелярії затверджує директор підприємства відповідно до типових структур апарату управління і нормативів чисельності фахівців і службовців з урахуванням об'ємів роботи і особливостей виробництва. До складу канцелярії можуть входити інспекція з контролю групи обробки вхідних, внутрішніх і витікаючих документів, експедиція, машинописне бюро, секретаріат і інші підрозділи.

IV. Функції:

  1. Обробка кореспонденції, що поступає і відправляється доставка її за призначенням.

  2. Здійснення контролю за термінами виконання документів.

  3. Організація роботи по реєстрації, обліку і зберіганню документальних матеріалів поточного архіву.

  4. Розробка номенклатури справ, здійснення контролю за правильним формуванням справ в підрозділах підприємства і підготовкою матеріалів до своєчасної здачі в архів.

  5. Розробка і впровадження пропозицій по вдосконаленню системи діловодства на підприємстві, комп'ютеризація процесу діловодства.

  6. Вживання заходів до своєчасного забезпечення працівників служби діловодства інвентарем, устаткуванням і засобами механізації управлінської праці, ПЕВМ.

  7. Друкування і розмноження службових документів.

  8. Участь в підготовці скликаних керівництвом нарад і організація їх технічного обслуговування.

  9. Оформлення командировочних документів, реєстрація працівників, що приїжджають на підприємство у відрядження.

12. Посадова інструкція

Автотранспортне підприємство №6

Начальник технічного відділу Петров Генадій Станіславович.

1. Загальні положення.

Начальник технічного відділу відноситься до керівників адміністрації АТП – 6 і при роботі керується Уставом автомобільного транспорту України, Положеннями про технічне обслуговуванню та ремонт рухомого складу розпорядженнями та наказами директора АТП – 6 і генерального директора виробничої Фірми " Борекс ".

2. Функції.

До функцій начальника технічного відділу відносяться: забезпечення своєчасної розробки і втілення у виробництво нових технологічних картотехнічного обслуговування та ремонту рухомого складу; підготовка плану заходів по підготовці рухомого складу до річного огляду і контроль за його виконанням; організація контролю за обліком технічного обслуговування та ремонту рухомого складу; забезпечення обліку автошин, акумуляторних батарей та їх роботи;

3. Службові обов'язки.

Начальник технічного відділу зобов’язаний: контролювати виконання технологічної дисципліни на виробництві; приймати участь в роботі комісії по присвоєнню та підвищенню кваліфікації робітникам; розробляти заходи і контролювати їх виконання по підвищенні надійності та строку служби рухомого складу; керувати роботою по складанню актів-рекламацій на недоброякісний ремонт агрегатів автомобілів на авторемонтних підприємствах; вести масову роботу по раціоналізації і втіленню раціональних пропозицій у виробництво; організовувати сумісно з відділом кадрів технічне навчання праців­ників підприємства; разом з начальником авторемонтної майстерні та начальником відділу матеріально-технічного забезпечення складати заявки на запасні частини та матеріали; розробляти ескізи та креслення на виготовлення нестандартного обладнання, пристроїв, інструменту і втілювати їх у виробництво; разом з планово-економічним відділом та відділом експлуатації розробляти плани випуску на лінію рухомого складу і контролювати їх виконання; своєчасно проводити інструктажі підлеглих працівників з охорони праці на робочому місці, повторні та позапланові; контролювати виконання підлеглими працівниками внутрішнього трудового розпорядку, вимог з Охорони праці та правил пожежної безпеки; контролювати ведення обліку транспортних засобів і їх агрегатів і готовити документи на їх списання; своєчасно і високоякісно складати звітову документацію.

4. Права.

Начальник технічного відділу має право: пропонувати керівництву свої пропозиції про заохочення та накладання стягнень на підлеглих працівників;

5. Відповідальність.

Начальник технічного відділу відповідає за: виконання показників технічної готовності рухомого складу; виконання планів технічного обслуговування та ремонту автомобілів; стан трудової дисципліни підлеглих працівників; укомплектованість та справність засобів пожежогасіння в приміщеннях технічного відділу.

6. Взаємовідносини (зв’язки по посаді).

Начальник технічного відділу підпорядковується головному інженеру АТП-6. Йому підпорядковані працівники технічного відділу. Начальник технічного відділу тісно взаємодії з начальником авторемонтної майстерні та начальниками автоколонн.