Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МАКС МЕНЕДЖМЕНТ.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
12.11.2018
Размер:
268.8 Кб
Скачать

Висновок

Мета курсової роботи – закріплення знань з дисципліни “Основи менеджменту”, одержаних на лекційних заняттях, здобуття навиків у виконанні основних етапів побудови організаційної структури управління автотранспортним підприємством (АТП).

Під час розгляду даної курсової роботи була підрахована необхідна кількість водіїв та ремонтних робітників. На базі цього була визначена кількість управлінців, необхідних для нормального функціонування даного автотранспортного підприємства. Виходячи з цих даних була сформована і класифікована організаційна структура підприємства. Був проведений розподіл працівників за структурними підрозділами.

Але найважливішим є раціональний розподіл працівників, бо саме раціональна організація управлінської праці краще впливає на розподіл обов’язків всередині управлінського апарату та забезпечує стійке становище підприємств в умовах переходу до ринкової економіки.

Також було розглянуто положення про службу охорони праці та посадову інструкцію заступника директора АТП-6 з матеріального забезпечення. Ці документи забезпечують чіткий розподіл задач, функцій, прав, обов’язків і відповідальності, що забезпечує найкращі умови для роботи підприємства.

Список використаної літератури:

1. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу “Основи менеджменту” для студентів спеціальності “Організація перевезень і управління на транспорті”; “Транспортні системи вантажних перевезень”; “Організація вантажних перевезень”. /Укл. І.Ф. Лаврик, О.Р. Омелянович. – К.: УТУ, 2000.

2. Положення про технічне обслуговування і ремонт дорожніх засобів автомобільного транспорту. – Київ, 1998.

3. Организация, планирование и управление на транспортных предприятиях (под ред. Л.А. Бронштейна) – М.: Высш. Шк., 1986.

4. Справочник инженера – экономиста автомобильного транспорта (под ред. С.Л. Голованенко) – М.: Транспорт, 1990.

5. Анисимов А.П., Южин В.К. Организация и планирование работы автотранспортных предприятий. – М.: Транспорт, 1986.

6. Канарчук В.Е., Лудченко О.А., Бойко Г.Ф., Козак Л.С., Примак Т.О. Посібник керівника технічної служби автотранспортного підприємства. – К.: УТУ, 1994.

7. Виссемая Ч. Менеджмент в подразделениях фирмы. Пер. С англ.. – М.: ИНФРА – М, 1996.

8. Краснова В., Привалов А. и др. Сем нот менеджмента. – М.: ”ДедлАрт”, 1996.

9. Практическое пособие по предпринимательской деятельности. Нормативные акты, обазцы учредительных документов, договоров. – Запорожье: УПИ, 1995.

10. Спільні підприємства в Україні. Організація і умови ефективного розвитку. В.А. Білошапка, О.І. Пестрецова. Київ. “Хвиля – Прес”, 1995.

11. Акціонерні товариства. Організація та діяльність. Київ. Фонд державного майна України, 1997.

12. Закон України “Про господарські товариства”.

13. Закон України “Про підприємництво”.

14. Закон України “Про підприємництво в Україні”.

15. Положення про державну реєстрацію суб’єктів підприємницької діяльності. Затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 1998 р. №740.

16. Справочник по нормированию труда на автомобильном транспорте. Иванов В.Б.. Ковалик А.Г. – К.: Техника, 1991.