Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PMK_pablik_ril.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
06.11.2018
Размер:
298.5 Кб
Скачать

Індивідуальні завдання для виконання на підприємствах за місцем роботи студента

Самостійна робота студента передбачає написання реферату за обраною темою та створення інформаційної моделі проведення ПР-кампанії для підприємства, де він працює. Для побудови інформаційної моделі потрібно виконати п’ять завдань у тій послідовності, що наведена. Кожне наступне завдання є логічним продовженням попереднього. У разі, якщо студент працює у ЗМІ чи рекламній агенції, допускається виконання завдання на базі обраного підприємства замовника.

Деталізацію і специфіку виконання кожного завдання студент погоджує з викладачем курсу з урахуванням профілю підприємства, можливостями збору та обробки відповідної інформації. Обсяг виконаних завдань довільний, але не менше 30 сторінок комп’ютерного набору 14 кеглем шрифтом Times New Roman через півтора інтервали.

Завдання має утримувати титульний лист (назва університету, кафедри, дисципліни, прізвище автора і наукового керівника, рік виконання), інформаційну модель проведення ПР-кампанії з ілюстративними матеріалами, в яких наводяться ескізи майбутніх статей, інформаційні приводи, сценарії проведення ПР-заходів тощо.

Виконані завдання подаються на кафедру згідно з графіком навчального процесу, не пізніше, ніж за два тижні до початку сесії.

Завдання 1

Навести стислу характеристику діяльності підприємства.

Виділити контактні аудиторії, з якими працює підприємство та зробити ситуативний аналіз ПР-роботи підприємства з ними за три попередні місяці з використанням матриці БКГ та матриці ПР-активності. Зробити висновки щодо ефективності роботи підприємства з контактними аудиторіями, виділити серед них пріоритетні та визначити стратегічні цілі роботи з ними.

Завдання 2

Кожну стратегічну мету здійснення ПР-діяльності підприємства конкретизувати набором стратегічних завдань. Кожне стратегічне завдання має бути конкретизоване рядом тактичних завдань проведення ПР-діяльності.

Завдання 3

Розробити 3 варіанти альтернативних ПР-кампаній для підприємства які б допомогли досягти одну або декілька з виділених у завданні 1 цілей. Розрахувати ефективність кожного із розроблених альтернативних варіантів проведення ПР-кампанії та обрати ту кампанію, яка має найбільший показник ефективності. Розроблені ПР-кампанії мають включати в себе заходи зовнішнього та внутрішнього ПР та один чи кілька креативних підходів як то позиционування ПР-об’єкту, піднесення його, зниження іміджу тих, хто заважає здійснювати господарську діяльність підприємству та відмежування від конкурентів. В разі діагностування кризової ситуації на підприємстві розробити антикризову ПР-кампанію. Результати оформити у таблицю.

Завдання 4

Підібрати інформаційні приводи, які будуть обіграватися у ПР-повідомленнях в межах обраної ПР-кампанії та підготувати ілюстративні матеріали до запропонованих заходів (релізи, ескізи статей, сценарії запланованих подій, тези виступу керівників тощо).

Завдання 5

Оформити інформаційну модель згідно правил оформлення.

Написання реферату передбачає детальний огляд літературних джерел з обраної теми, узагальнення студентом думок провідних фахівців у сфері ПР, ілюстрування практичними прикладами, що б підтверджувало правильність авторської думки. У рефераті має бути вступ, 3-5 параграфів основного тексту, висновки та список використаних джерел.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]