Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
PMK_pablik_ril.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
06.11.2018
Размер:
298.5 Кб
Скачать

8.3. Контроль і оцінювання навчальної активності студента

З метою стимулювання свідомої ритмічної роботи студента застосовується оцінювання його навчальної активності.

Активність на семінарських і практичних заняттях оцінюється за умови 100%-го відвідування, успішної підготовки, виконання домашніх завдань і активності в обговоренні питань, що винесені на семінарські (практичні) заняття. Протягом семестру студент має можливість виступити кілька разів. Кожна змістовна відповідь на семінарському занятті дає студенту 5 балів. Виконане домашнє завдання – 5 балів і його презентація – 5 балів, опрацювання результатів роботи групи, пошук, підбір та огляд літературних джерел за заданою тематикою – по 5 балів. Таким чином, протягом семестру за навчальну активність студент може набрати максимально 100 балів, мінімально – 0 балів.

8.4. Контроль і оцінювання виконання вибіркових завдань студентами

Поточний контроль оцінки виконання вибіркових завдань студентами передбачає виконання практичних індивідуальних завдань, написання реферату (есе) за заданою тематикою на основі пошуку, підбору літературних джерел, участь в наукових студентських конференціях і семінарах, підготовку наукових публікацій, виконання завдань в рамках дослідницьких проектів кафедри (факультету), а також аналіз конкретної виробничої ситуації та підготовка аналітичної записки (Case study). Практичні індивідуальні завдання здійснюються в письмовій формі і здаються для перевірки викладачу згідно з графіком навчального процесу.

Оцінювання глибини самостійного вивчення програмного матеріалу курсу проводиться під час співбесіди зі студентом.

Загальні результати поточного контролю знань за виконання індивідуального завдання за підсумком його складових форм оцінюються в діапазоні від 0 до 80 балів. За правильно виконані перші два завдання студент максимально може отримати по 10 балів, за 3-5 завдання – по 20 балів. Таким чином максимальна кількість балів – 80, мінімальна – 0.

Правильно виконаним завданням є те, яке виконано у повному обсязі та з достатнім рівнем обґрунтування.

Написання реферату (есе) за заданою тематикою на основі пошуку, підбір літературних джерел, участь в наукових студентських конференціях і семінарах, підготовка наукових публікацій, виконання завдань в рамках дослідницьких проектів кафедри (факультету), а також аналіз конкретної виробничої ситуації та підготовка аналітичної записки (Case study) максимально можуть бути оцінені по 10 балів за кожне.

Результати поточного контролю знань студентів вносяться до заліково-екзаменаційної відомості.

У разі невиконання завдань поточного контролю з об’єктивних причин студент має право за дозволом декана скласти їх до останнього тижня семестру. Порядок складання визначає керівник курсу (лектор потоку).

8.5. Визначення загальної підсумкової оцінки з навчальної дисципліни

Підсумкове оцінювання знань студентів з дисципліни «Паблік рілейшнз у бізнесі» здійснюється виключно за результатами поточного контролю. Одержані студентом бали за систематичність та активність роботи протягом семестру та виконання ряду вибіркових завдань додаються.

Загальна (сумарна) кількість балів з навчальної дисципліни є основою для прийняття рішення щодо отримання студентом оцінки з дисципліни “Паблік рілейшнз у бізнесі”.

Студенти, що набрали за вивчення дисципліни:

90-100 балів одержують оцінку «А» – відмінно (зараховано);

80-89 балів - одержують оцінку «В» – добре (зараховано);

70-79 балів - одержують оцінку «С» – добре (зараховано);

66-69 балів - одержують оцінку «D» – задовільно (зараховано);

60-65 балів - одержують оцінку «E» – задовільно (зараховано);

21-59 балів - одержують оцінку «FX» – незадовільно (не зараховано з можливістю повторного складання заліку);

0-20 балів - одержують оцінку «F» – незадовільно (не зараховано – з обов*язковим повторним вивченням дисципліни).

Визначені таким чином оцінки разом з результатами поточного контролю вносяться викладачем в залікову відомість та залікову книжку студента.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]