Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Дипломна.doc
Скачиваний:
133
Добавлен:
28.10.2018
Размер:
1.4 Mб
Скачать
      1. Мода 2010

Актуальні тренди в моді на зачіски, змішав разом ретро, андрогін-футуризм і навіть стилізовану неряшливість, лише на перший погляд здаються суперечливими. Їх основне призначення – показати, яку величезну кількість укладок допускає будь-яка класична стрижка. Встановлюючи певні рамки, модні зачіски 2010 у дійсності беруть всі межі: і уклавшись волосина до волосинки, і давши шаленому вітру розпатлати шевелюру, ви залишитеся на вістрі стилю. Тому головне завдання модниці – створити цілісний образ, що відповідає світовідчуттю і настрою.

Робо-шик і футуризм – одні з основних трендів в модних колекціях 2010. Чіткі графічні лінії, ніби прокреслені пером конструктора, всілякі кути і скоси: вони як не можна краще поєднуються з блискучими шатами химерного крою, надаючи вигляду строгість і неприступність.

«Big hair» - саме так називається цей трохи химерний, але, безперечно, сексуальний тренд. У перукарських колекціях 2010 «вулик» на голові прийняв цілком привабливі форми.

Основна суперниця вулика по частині обсягу – нескінченно жіночна левова грива. Чим пишніше буде укладене ваше волосся, тим більшу користь принесе це вашому іміджу! Зверніть увагу на «левові» укладання стрижки боб – вони надають її класичному стилю зовсім нове дихання.

Розпатлані зачіски особливо актуальні для весни і літа – вони настроюють на безтурботний романтично-відпускний лад.

Летить лінія пам’ятного по маминих молодим фотографіям «сезону», рок-н-рольні коки, А-подібний боб з чіткими кутами, що лягає на скули – все це наше миле позавчора! Основне джерело натхнення – нью-вейв 80-х, а й більш ранні шедеври тільки вітаються.

Яка дівчина обійдеться без кісок? Модні покази 2010 побалували нас прямо-таки нескінченною низкою бубликів, віночків, колосків, французьких кіс.

Дизайнери заплітали волосся самим несподіваним чином, пудрили, зав’язували вовняними нитками і шматками мережив, словом, не відмовляли собі ні в чому!

      1. Модні тенденції 2011 року

Довге, кучеряве і пряме, слухняне і неприборкане – все це волосся, покликане підкреслити красу жіночого тіла і чарівність дівочих очей. Щоб найбільш повно розкрити потенціал локонів і допомогти їм виконати свою пряму функцію, дівчата повинні ретельно стежити за волоссям.

На останніх модних показах дизайнери, як завжди, відзначилися оригінальністю думки і багатою фантазією. На вибір прекрасних дам вони запропонували безліч зачісок 2011 і стрижок, в різноманітті яких кожна жінка знайде щось своє.

Незважаючи на великий вибір та різноплановість моделей зачісок, серед них можна простежити пару-трійку домінуючих трендів. Перш за все, необхідно звернути увагу, що в новому сезоні природність зачіски в моді. Стилісти пропонують відмовитися від чітких ліній зачіски і віддати перевагу плавним переходам. Допускається легка недбалість образу, а також виражена асиметрія зачіски року 2011.

Довжину волосся кожна жінка вільна вибирати самостійно. Дизайнери зуміли внести родзинку в кожен вид укладання, зробивши модні зачіски 2011 найрізноманітнішими. Так що практично з будь-якою довжиною волосся (короткою, середньою, довгою) ви будете виглядати модно. Любительки носити шпильки і обідки напевно зрадіють новині про те, що в прийдешньому році актуально буде прикрашати зачіску квітами, бантиками, намистинами, декоративними невидимками, затисками і іншими аксесуарами. Ну, а тепер трохи про головні модні тенденції сезону.

Воістину універсальною модною зачіскою 2011 як для повсякденного життя, так і для вечірніх заходів, є коса. У 2011 році особливо модним буде заплітати кіску збоку, роблячи її нарочито недбалою. Щоб зачіска виглядала ефектно, необхідно починати плетіння не від маківки, а від потилиці. Локони потрібно розділити воском і побризкати лаком для волосся. Так вони будуть виглядати пустотливими, але не пошарпаними.

Бабетта знову підкорила світ. Високий начіс з об’ємним пучком волосся на маківці знову став хітом сезону. Однак від початкового варіанта модну укладку відрізняє все та ж творча недбалість і якась недомовленість. Щоб виглядати стильно, не потрібно сильно пригладжувати волосся, а хвостик, що залишився від пучка, можна залишити розпущеним, не забираючи під валик.

Крім знаменитої Бабетти, стилісти пропонують спробувати зробити пучок або гульку на самій верхівці. На відміну від твісту пучок розташовується досить високо на голові і вимагає, щоб волосся було туго стягнуте. Аскетичні зачіски 2011 урізноманітнити можна за допомогою оригінальних шпильок. Не забороняється зробити яскравий макіяж, особливо якщо ви плануєте вирушити на вечірку. Красиво в даному випадку буде виглядати мейк-ап з акцентом на очах. Від чубчика тут краще відмовитися, щоб не відволікати погляд від гарної форми обличчя; її можна закріпити декоративними заколками.

Ще однією запропонованою незабутньою Бріжіт Бардо зачіскою що залишається модною до цього дня, є кінський хвіст. Акуратно укладене пряме волосся, прихоплене непомітною гумкою, стане прекрасним доповненням як до ділового, так і до молодіжного костюму. Хвостик можна розмістити на потилиці, а можна прихопити збоку, зачіска буде виглядати особливо стильно, адже все нестандартне і асиметричне модно в 2011 році.

Гладке волосся з далеких 20-х, що м’яко обрамляє обличчя, підходять дівчатам з ідеальним овалом обличчя. У свою чергу неприборкані кучері в стилі 40-х років зроблять володарку худорлявого обличчя і яскраво виражених вилиць ще більш привабливою. До того ж виглядають такі модні жіночні зачіски 2011 сексуально.