Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
DP Bykovetsпппппппппппп.docx
Скачиваний:
78
Добавлен:
29.02.2016
Размер:
1.29 Mб
Скачать

1.7 Аналіз та структура замовників послуг підприємства рсп «Київцентраеро».

Основними замовниками послуг підприємства на перевезення вантажів у міжнародному сполученні є такі компанії: ПрАТ «Автогруз», (транспортно-експедиційна компанія), ТОВ «Автотехнікс» (компанія по дистрибуції запас-них частин для автомобілів), ТОВ ТД Меркурій (продовольчі магазини і гастрономи), ТОВ «BW-cosmetic», (органічна-косметична компанія), RAF Bruggen (молочний завод).

Структура замовників за обсягом перевезень у 2014 році:

Основними лідируючими замовниками послуг РСП «Київцентраеро» за 2014 рік стали ТОВ «BW-cosmetic», RAF Bruggen, ПрАТ «Автозруз», ТОВ «Автотехнікс», ПП «Combino» та інші. (Рис.1. .)

Рис1.6 Структура замовників за обсягом перевезень у 2014 році.

З графіку структури замовників за обсягом перевезень у 2014 році видно, що найбільше рейсів виконується для перевезення вантажів в Німеччину,

м. Бремен, RAF « Bruggen» - є лідируючим замовником .

Коротка характеристика замовників підприємства:

1. ТОВ «BW-cosmetic», була заснована в 1987 році подружжям, тепер є міжнародною косметичною компанією прямих продажів, що працює в більш ніж 20 країнах світу. Ми пропонуємо широкий вибір натуральної польської косметики, виробленої з використанням найсучасніших технологій. З BW-cosmetic співпрацює близько 200 тис. консультантів, а річний обіг компанії складає близько 2,4 млн євро.

Представлені на ринку хімічні вироби виготовлені за найсучаснішими технологіями. Експлуатація сучасного високовиробничого обладнання, чітке дотримання технології виробництва, використання виключно високоякісної сировини та матеріалів, що застосовуються при виробництві косметичних засобів є запорукою головних переваг продукції BW-cosmetic.

2. ПрАТ «Автогруз», працює на міжнародному ринку вже більше 35 років, пропонуючи комплексні експедиційні послуги найвищої якості.

До складу «Автозруз», входять фірми, що працюють на території Росії, Білорусії, Латвії, Литви, Польщі, України і Естонії.

Ресурси Автогруз - це:

* близько 4500 співробітників

* 190 тисяч квадратних метрів диференційованих складських площ

* мережа постійних терміналів в Європі

* сучасна інформаційна інфраструктура

* близько 1700 сучасних транспортних засобів ПрАТ «Автозруз», надає послуги в сфері:

* повне експедиційне обслуговування

* складування

* міжнародна дистриб'юція

* внутрішня дистриб'юція

* повне логістичне обслуговування свіжих продуктів (від +2 до +6°C): Fresh Logistics

* CJ International

ПрАТ «Автозруз», є партнером для малих, середніх і великих фірм, які вважають за краще для себе аутсорсинг логістичних послуг. Для і разом з ними компанія створює і впроваджує сучасні рішення по оптимізації процесів транспортування, складування і дистрибуції товарів.

3. Компанія «Автотехнікс» заснована в 1994 р. З моменту заснування компанія орієнтована на розвиток оптових продажів і побудова довгострокових відносин зі своїми клієнтами.

Спеціалізація - дистрибуція запасних частин для автомобілів. Швидко розвиваючись, компанія удосконалює свою роботу і розширює асортимент, керуючись принципом «робити якість доступною». Сьогодні компанія займає одну з провідних позицій на ринку запчастин Україні.

«Автотехнікс» офіційний імпортер більше 80 провідних світових виробників запасних частин, багато з яких є визнаними лідерами в поставках на оригі-нальні конвеєри виробників автомобілів. В асортименті фірми більше 200 000 найменувань запасних частин для легкових і вантажних автомобілів виробництва Європи, Японії, Кореї та країн СНД, а також для мотоциклів, картингів і спеціальної техніки.

4. RAF Bruggen, компанія веде свою історію з 1968 року, будучи одним з найстаріших молочних заводів Німеччини. Нинішні власники - - увійшли до складу засновників у 2003 році.

Новою командою була розроблена середньострокова стратегія розвитку підприємства, реалізація якої почалася восени 2003 року. Робота велася одночасно за кількома напрямками. На заводі почалася реконструкція виробничих площ і модернізація обладнання. Крім цього була вибудувана програма розвитку партнерських відносин з каналами збуту продукції, яка повинна була посилити позиції торгових марок, що належать компанії у сусідніх регіонах. 2003-2011 рр. можна охарактеризувати як період активних інвестицій. За цей час в розвиток компанії було вкладено понад 2 млн. Євро. Основними напрямами розвитку стали: система логістики, зміцнення позицій торгових марок на ринку і збільшення їх представленості в шести регіонах України. На сьогоднішній день продукція компанії представлена ​​в 600 супермаркетах і 2000 роздрібних торгових точок Східної України. Компанія оперує двома торговими марками, які відомі на території з чисельністю населення понад 15 млн чоловік, займаючи при цьому близько 20% Східної України у своєму сегменті. Сировина для виробництва продукції ТМ Bruggen відбирається самим ретельним чином і проходить інспекцію в спеціальній лабораторії. Готова продукція піддається регулярним перевіркам сільськогосподарської палати Schleswig-Holstein. Також продукція ТМ Bruggen має високу харчову цінність, достаток вітамінів і корисних мінеральних речовин.

Динаміка вантажопотоків РСП «Київцентраеро» за 2010 – 2014 роки:

Рисунок 1.7 Динаміка вантажопотоків за 2010 – 2014 роки

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]