Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка КП ОРГАНИЗАЦИЯ.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
281.6 Кб
Скачать

Міністерство аграрної політики та продовольства україни

ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД

Херсонський державний аграрний університет

Кафедра будівництва

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

для виконання курсової роботи по дисципліні «Організація та управління в будівництві» для студентів очної і заочної форм навчання за спеціальністю 7.092101

«Промислове і цивільне будівництво»

Херсон

2011

Методичні вказівки до курсової роботи по дисципліні «Організація та управління в будівництві» вміщують основні принципи проектування будгенплану, методику розрахунку календарного плану і графіку потреби у робочих, машинах та механізмів.

Автори: Чеканович М.Г.

Платонов Є.Ф

Романенко С.М.

Рецензент: доц., к.т.н Кіріченко В.Л.

Методичні рекомендації розглянуті і схвалені методичною комісією будівельно-гідромеліоративного факультету за фахом 7.092101 «Промислове і цивільне будівництво». Протокол № від 20 грудня 2011р.

Зміст

1

Загальні відомості

2

Вихідні дані для проектування

3

Зміст проекту

4

Вказівки по написанню пояснювальної записки

5

Складання календарного плану

6

Коректування календарного плану

7

Розрахунок тимчасових пристроїв на будівельному майданчику

8

Будгенплан

Література

1.Загальні відомості.

Мета виконання курсової роботи по організації та управління в будівництві закріпити знання студентів, одержані при вивчені лекційного курсу та проведення лабораторних і практичних знань. У складі курсової роботи повинні бути розроблені основні документи проекту виконання робіт (ПВР) на будівництво однієї будівлі (житлового, цивільного чи промислового призначення): календарний план будівництва одиничної будівлі, будгенплан (БГП) на стадії зведення надземної частини.

Проект повинен бути розроблений на основі завдання кафедри будівництва відповідно з діючими нормативами, рекомендованим об’ємом 30 сторінок рукописного тексту (розміром 297х210мм) пояснювальної записки (ПЗ) та одного листа креслення 420х594мм.

Записка повинна бути написана технічно грамотно з посиланнями на відповідну літературу. В ній повинні бути виконані необхідні розрахунки та обґрунтування прийнятих рішень.

Сторінки пояснювальної записки повинні мати наскрізну нумерацію: посилання в тексті на відповідні номера таблиць та рисунків - обов’язкові. Результати розрахунків для зручності та швидкого аналізу бажано приводити в табличній формі. Таблиці повинні мати заголовки та номери відповідних розділів. Розрахункові формули також нумерують цифрами, вхідні в них символи розшифровують в тексті ПЗ.