Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
39
Добавлен:
23.02.2016
Размер:
671.74 Кб
Скачать

2.5. Відділ виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів управління Пенсійного фонду України в Катеринопільському районі Загальні положення

В управлінні Пенсійного фонду України в Катеринопільському районі (надалі управління) відділ виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів (надалі відділ) діє як самостійний структурний підрозділ.

Відділ виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів підпорядковується начальнику управління, а по питаннях методології ведення оперативно-бухгалтерського обліку – головному управлінню Пенсійного Фонду України в Черкаській області (надалі головному управлінню в області).

У своїй діяльності відділ керується Законами України, Указами Президента, постановами Кабінету Міністрів України та Верховної Ради , "Положенням про Пенсійний фонд України" затвердженим Указом Президента України від 01.01.2001р. N 121/2001 із змінами та доповненнями, наказами, інструкціями Пенсійного Фонду України, наказами начальника управління та головного управління в області. Неухильно дотримується Законів України "Про державну службу " та "Про боротьбу з корупцією".

Відділ очолює начальник, посада якого заміщується на конкурсній основі, або за рішенням начальника управління на інших засадах відповідно до чинного законодавства України.

Відділ вирішує покладені на нього завдання в тісному контакті з управліннями та іншими самостійними відділами управління Пенсійного фонду України в Катеринопільському районі, взаємодіє у питаннях, що належать до його компетенції, з управліннями та іншими органами державної виконавчої влади.

Основні завдання і обов'язки

Здійснює бухгалтерський облік і фінансове забезпечення господарської діяльності управління.

Складає кошторис видатків на утримання апарату управління і зведений кошторис видатків на утримання управління Фонду.

Забезпечує контроль за раціональним та економним витрачанням коштів управління Фонду на його господарську діяльність.

Здійснює методичне керівництво бухгалтерським обліком і звітністю в управлінні .

Веде бухгалтерський облік та складає звіти про виконання кошторису видатків управління .

Бере участь в проведенні семінарських занять з працівниками по удосконаленню бухгалтерського обліку та звітності.

Забезпечення у районі повного і своєчасного обліку та фінансування витрат на виплату пенсій та інших соціальних виплат, що здійснюються за рахунок коштів Фонду та інших джерел.

Ефективне використання коштів, призначених для виплати пенсій та допомоги відповідно до чинного законодавства, здійснення у межах своєї компетенції контрольних функцій

Відділ відповідно до покладених на нього завдань подає в установленому порядку оперативну і бухгалтерську звітність по бюджету, складає зведену оперативну бухгалтерську звітність та баланси, забезпечує своєчасне їх подання відповідним органам.

Організовує та поширює прогресивні форми і методи роботи по організації та веденню бухгалтерського обліку виконання бюджету.

Розробляє , складає і подає на затвердження бюджет управління Фонду, аналізує його виконання, забезпечує своєчасне подання головному управлінню в області.

Забезпечує перерахування пенсій громадянам, які виїхали за межі України та проводить виплату пенсії іноземним громадянам, які проживають на території України.

Соседние файлы в папке ДЕЙНЕГА БОГДАН