Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тренинг.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
7.46 Mб
Скачать

3.4 Завдання за темою «Створення звітів»

При виконанні завдання за темою потрібно:

  1. Створити звіти згідно індивідуального варіанту.

  2. Надрукувати звіти.

  3. Зберегти документ на гнучкому магнітному диску.

Варіант 1

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Замовлення поточного місяця», угрупування даних по найменуванню товару, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити середню та мінімальну вартість замовлення.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Замовлення» з наступною інформацією: дата, назва постачальника, найменування товару, ціна, кількість, вартість замовлення. У звіті виконати угрупування по даті, всередині по постачальниках. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну вартість замовлення.

Варіант 2

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Замовлення», угрупування даних по номеру магазину, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити середню та мінімальну кількість замовлених товарів.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Вартість замовлення» з наступною інформацією: найменування товару, товарна група, назва постачальника, ціна закупки, кількість, вартість замовлення. У звіті виконати угрупування по товарній групі, всередині по постачальнику. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну ціну закупки.

Варіант 3

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Доповідачі». Провести угрупування даних по назві секції, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість доповідей.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Доповідачі донецьких ВНЗ». У звіті виконати угрупування по назві секції, всередині по назві ВНЗ. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість доповідей.

Варіант 4

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Інформація про конкретне видавництво». Здійснити угрупування даних по автору, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити останній рік видання.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Книги у читачів». У звіті виконати угрупування по Найменуванню розділу, всередині по автору. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість примірників на руках.

Варіант 5

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Облік книг». Здійснити угрупування даних по автору, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та мінімальну кількість примірників.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Книги видані у поточному місяці». У звіті виконати угрупування по П.І.Б. читача, всередині по даті видачі. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість примірників на руках та їх загальну вартість.

Варіант 6

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Замовлення». Здійснити угрупування даних по замовнику, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну суму замовлення.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Дрібнооптові замовлення». У звіті виконати угрупування по назві замовника, всередині по найменуванню товару. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та мінімальну кількість замовлених товарів.

Варіант 7

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Оцінювання студентів». Здійснити угрупування даних по групах, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну суму балів за шкалою ECTS та середню оцінку за національною шкалою.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Студенти відмінники». У звіті виконати угрупування по назві групах, всередині по найменуванню дисциплін. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальну та середню оцінку за національною шкалою.

Варіант 8

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Наукова діяльність кафедр». Здійснити угрупування даних по посадах, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальний та максимальний обсяг друкованих аркушів.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Видавництво монографій». У звіті виконати угрупування по назвам кафедр, всередині по посадах. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість монографій та загальну кількість статей.

Варіант 9

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Заробітна плата співробітників». Здійснити угрупування даних по назвам відділів, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальні та максимальні нарахування.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Заробітна плата співробітників2». У звіті виконати угрупування по назвам посад, всередині по назвам відділів. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальні та загальні нарахування.

Варіант 10

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Надання послуг». Здійснити угрупування даних по найменуванням послуг, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальну та максимальну ціну.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Надання послуг у поточному місяці». У звіті виконати угрупування по назвам послуг, всередині по даті. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальну та загальну вартість надання послуг.

Варіант 11

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Відомості про магазини». Здійснити угрупування даних по форматам, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальну та максимальну товарообіг.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Товарообіг магазинів». У звіті виконати угрупування по форматам. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити мінімальний та загальний товарообіг.

Варіант 12

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Учасники конференцій». Здійснити угрупування даних по тематичному напряму, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість аркушів.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Учасники конференцій у поточному році». У звіті виконати угрупування по назві конференції, всередині по тематичному напряму. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість учасників.

Варіант 13

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Реалізація товарів». Здійснити угрупування даних по товарній категорії та П.І.Б. менеджера, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну суму продажів.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Реалізація товарів у поточному тижні». У звіті виконати угрупування по товарній категорії, всередині по найменуванню товару. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість та максимальну ціну продажу.

Варіант 14

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Договори». Здійснити угрупування даних по підприємству, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну суму договорів.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Договори укладені у поточному році». У звіті виконати угрупування по даті, всередині по найменуванню підприємстві. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну суму договору.

Варіант 15

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Надання послуг». Здійснити угрупування даних по видам послуг та даті, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну суму до оплати.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Надані послуги у поточному тижні». У звіті виконати угрупування по видам послуг, всередині по даті. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну суми до оплати.

Варіант 16

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Замовлення». Здійснити угрупування даних по даті і назві країни, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількості путівок.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Замовлення поточного місяця». У звіті виконати угрупування по найменуванню країни, всередині по даті. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну вартість замовлення.

Варіант 17

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Вартість послуги». Здійснити угрупування даних по даті і назві послуги, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну вартість послуги.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Послуги поточного місяця». У звіті виконати угрупування по найменуванню послуги, всередині по даті. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну вартість послуги.

Варіант 18

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Вартість отриманих матеріалів». Здійснити угрупування даних по назві підрозділу і найменуванню матеріалу, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну вартість отриманих матеріалів.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Замовлення матеріалів». У звіті виконати угрупування по найменуванню матеріалу, всередині по назві підрозділу. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та мінімальну вартість матеріалу.

Варіант 19

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Вартість послуги». Здійснити угрупування даних по назві послуги і адресі, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну вартість послуги.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Послуги у поточному місяці». У звіті виконати угрупування по абонентах, всередині по назві послуги. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та середню кількість хвилин.

Варіант 20

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Посадовий оклад». Здійснити угрупування даних по назві підрозділу і посаді, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальний розмір посадового окладу.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Оклад у поточному місяці». У звіті виконати угрупування по посадах, всередині по назві підрозділу. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальний та мінімальний посадовий оклад.

Варіант 21

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Надання послуг». Здійснити угрупування даних по наданим послугам і посаді, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальний вартість послуги.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Послуги у поточному місяці». У звіті виконати угрупування по П.І.Б. абонента, всередині по найменуванню послуги. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та середню вартість послуги.

Варіант 22

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Послуги». Здійснити угрупування даних по найменуванню послуги і даті, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість відпрацьованих годин.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Послуги у поточному місяці». У звіті виконати угрупування по П.І.Б. керівника підрозділу, всередині по найменуванню послуги. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та максимальну кількість відпрацьованих годин.

Варіант 23

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Вартість перевезення». Здійснити угрупування даних по найменуванню транспортного засобу і даті, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну вартість перевезення.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Перевезення у поточному місяці». У звіті виконати угрупування по П.І.Б. водія, всередині по найменуванню послуги. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальний та мінімальний кілометраж.

Варіант 24

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Відомість туристів». Здійснити угрупування даних по назві туру і П.І.Б. туристу, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну вагу багажу.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Відомості про туристів м. Донецька». У звіті виконати угрупування по П.І.Б. туриста, всередині по кількості місць. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та мінімальну вартість перевезення багажу.

Варіант 25

1. За допомогою майстра звітів створити звіт «Інформація про туристів». Здійснити угрупування даних по даті заїзду і назві готелю, підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну кількість днів.

2. За допомогою конструктора створити звіт «Туристи м. Донецька». У звіті виконати угрупування по П.І.Б. туриста, всередині по назві готелю. Підсумкові значення для груп і звіту в цілому повинні містити загальну та мінімальну вартість мешкання.