Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тренинг.doc
Скачиваний:
14
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
7.46 Mб
Скачать

Варіант №8

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому розклад автобусів 77 маршруту. Параметри полів документа встановити рівними 3,5 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити схему маршруту автобусів і вставити її за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 848*5-247/3=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Автобус” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №9

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому меню кафе “Апельсин”. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 3,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 5400-218/14*49=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Апельсин” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №10

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про продаж автомобіля “Ford”. Параметри полів документа встановити рівними 3 см, відступ першого рядка встановити рівним 2,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити тематичний малюнок і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 944*11-444/15=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Ford” у папці “Мої документи” і на дискеті.

Варіант №11

1. Завантажити текстовий редактор WordPad, написати у ньому оголошення про набір співробітників у відділок ПриватБанку. Параметри полів документа встановити рівними 2 см, відступ першого рядка встановити рівним 3,5 см. До різних ділянок тексту повинні бути застосовані різні способи форматування. У текст вставити дату за допомогою панелі інструментів.

  1. Завантажити графічний редактор Paint, створити логотип банку і вставити його за допомогою буфера обміну в текст, створений за допомогою редактора WordPad.

  2. Відкрити текстовий редактор Блокнот і записати у ньому вираз 5450+13*847=. Через буфер обміну підрахувати його значення за допомогою Калькулятора; відповідь скопіювати у документ WordPad.

  3. За допомогою редактора формул вставити у текстовий документ вираз п.3

  4. Зберегти отриманий текстовий документ у файлі з іменем “Банк” у папці “Мої документи” і на дискеті.