Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
мельянцова / аудит / Кулаковська / тема 16 та додатки.doc
Скачиваний:
92
Добавлен:
21.02.2016
Размер:
986.62 Кб
Скачать

4. Прикінцеві положення

  1. Цей Договір набуває чинності з моменту його підписання.

  1. Зміни й доповнення до цього Договору вносяться на підставі рішення зборів Учасників Фірми.

  1. Зміни підлягають державній реєстрації у порядку, встановленому чинним законодавством.

ПІДПИСИ УЧАСНИКІВ

(назва юр. особи) (підпис)

(ПІБ Учасника Фірми) (підпис)

Додаток 2

Зареєстровано: Затверджено:

районна протокол № 1

державна адміністрація загальних зборів

від " " 200_ р.

" " 200_ р.

Голова Голова зборів

М.П.

(підпис) (ПІБ) (ПІБ) (підпис)

СТАТУТ

товариства з обмеженою відповідальністю

"Аудиторська фірма " "

(повна назва)

, 200_ р.

(місто, район)

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

  1. Цей Статут визначає правові й економічні основи організації й діяльності товариства з обмеженою відповідальністю "Аудиторська фірма " " (далі — "Фірма").

  2. Фірма керується у своїй діяльності Законами України "Про аудиторську діяльність", "Про господарські товариства", Цивільним кодексом України, "Про підприємництво", іншими нормативними актами, цим Статутом і Установчим договором Фірми.

  3. Назва Фірми:

  • повна: товариство з обмеженою відповідальністю «Аудиторська фірма » (далі – «Фірма»)

  • скорочена: ТОВ "Аудиторська фірма " ".

1.4.Місцезнаходження Фірми:

(повна адреса)

2. Мета й предмет діяльності фірми

2.1. Основною метою створення й діяльності Фірми є надання аудиторських по­слуг суб'єктам підприємницької діяльності і фізичним особам, а також одержання прибутку (доходу) в інтересах Засновників і трудового колекти­ву Фірми.

  1. Предметом діяльності Фірми є аудиторська діяльність, до складу якої входять практичне виконання аудиторських перевірок (аудит) і надання інших аудиторських послуг. Аудиторські послуги Фірмою можуть надаватися у формі аудиторських перевірок (аудиту) і пов'язаних з ним експертиз, консультацій з питань бухгалтерського обліку, звітності, оподаткування, аналізу фінансово-господарської діяльності й інших видів економіко-правового забезпечення підприємницької діяльності фізичних і юридичних осіб.

  2. Діяльність Фірми здійснюється за умови дотримання вимог, передбачених Законом України "Про аудиторську діяльність".

3. Юридичний статус фірми

  1. Фірма є юридичною особою, має самостійний баланс, розрахункові й інші рахунки в установах банків, печатку зі своєю назвою, кутовий штамп, інші необхідні реквізити. Фірма набуває права юридичної особи з моменту її державної реєстрації в установленому законом порядку.

  2. Фірма має право створювати на території України та за її межами філії й представництва, а також дочірні підприємства відповідно до чинного законодавства України. Філії, представництва та дочірні підприємства діють на підставі Положень, Статутів про них.

  3. Фірма може бути учасником спільних підприємств, господарчих товариств, асоціацій та інших добровільних об'єднань.

  4. Фірма працює на принципах повного господарського розрахунку, самофінансування і самоврядування.

  5. Фірма відповідає за своїми зобов'язаннями усім своїм майном, на яке, згідно з чинним законодавством, може бути звернено стягнення.

  6. Фірма не відповідає за зобов'язання Засновників. Засновники Фірми несуть відповідальність за зобов'язаннями Фірми в межах їхніх внесків до Статутного капіталу Фірми. Засновники, які не повністю сплатили свої внески, відповідають за зобов'язаннями Фірми в межах сплаченої суми у випадках виключення Учасника з Фірми й ліквідації Фірми.

  7. Держава, її органи не несуть відповідальності за зобов'язання Фірми. Фірма не відповідає за зобов'язаннями держави, її органів, а також інших підприємств, установ, організацій.

  8. У межах своєї статутної діяльності Фірма має право укладати від свого імені угоди, мати, одержувати й відчужувати належне їй майно, набувати інших майнових та немайнових прав, виступати позивачем і відповідачем у судах, господарських і третейських судах.

  9. Фірма здійснює володіння, користування й розпорядження власним майном без обмежень відповідно до цілей, предмету діяльності та призначення майна.

  10. Фірма має право самостійно здійснювати зовнішньоекономічну діяльність у встановленому порядку в обсязі своїх завдань і функцій.

3.11. Майно Фірми складається з основних фондів та оборотних коштів, а також цінностей, вартість яких відображається у самостійному балансі Фірми.

3.12. Фірма є власником:

  • майна, переданого їй Засновниками у власність;

  • майна, отриманого в результаті діяльності Фірми;

  • одержаних доходів;

  • іншого майна, набутого на підставах, не заборонених чинним законодавством.

Фірма здійснює володіння, користування та розпорядження майном згідно з цілями з цілями своєї діяльності.

Соседние файлы в папке Кулаковська