Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Moy_otchet.docx
Скачиваний:
25
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
58.91 Кб
Скачать

2.4. Рекомендації з удосконалення дидактичного проекту:

В ході педагогічної практики я побачила, як застосовуються на практиці, відомі мені з теорії, методи викладання. Виходячи із спостережень за роботою старших колег і власної практики я зробив висновки про найбільш доцільні та цікаві методи викладання, які варто застосовувати в моїй подальшій педагогічній діяльності.

Під час розробки дидактичного проекту, одними з особливих моментів були: визначення мети вивченого матеріалу, вибір теми уроку, вибір методів навчання, вибір способів активізації пізнавальної діяльності і т.п. вибір методів навчання і визначення мети матеріалу обрані з урахуванням характеру майбутньої діяльності учнів. Структуру уроку обрав з урахуванням поставленої мети. Зміст матеріалу визначався з урахуванням рівня підготовленості учнів й умов навчання. Перевірку розуміння нового матеріалу було перевірено у вигляді усного фронтального опитування. 36% учнів дали відповідь на оцінку – добре, 14% - задовільно, а решта – на відміно, що є показником достатнього засвоєння нового матеріалу.

Я вважаю, що найголовнішим має бути бажання працювати, вміти спілкуватися з аудиторією, знати матеріал, який викладається. Після проходження педагогічної практики я зробив висновок про те, що займаючись педагогічною діяльністю, я зможу досягти успіху у навчанні і виховані учнів, а також в методичній роботі.

15

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]