Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МРГП.rtf
Скачиваний:
71
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
220.39 Кб
Скачать

75. Мпз бойового чергування (основні завдання).

1.Роз’яснення особовому складу военно-політичної, военно-стратегічної та оперативної обстановки, положень нормативно правових актів Укр., суспільно-політичних умов виконання бойового завдання.

2.Виховання у в/с відданості укр. народові, військовій присязі свідомого виконання положень конституції укр., військових статутів, наказів ком і начальників, високої пильності бойової готовності до виконання поставлених бойових завдань.

3.Створення сприятливих психологічних умов несення бойової чергування через професійний добір в/с оптимальну комплектацію малих груп, забезпечення робочих місць, створення оптимального режиму психологічної напруженості в ході несення БЧ, надання своєчасної психологічної допомоги.

4.Здійснення заходів щодо зміцнення єдиноначальності правопорядку і організованості дотримання соціальної справедливості, турботи для задоволення потреб о/с.

5.Формування позитивних цілісно-мотиваційних постанов в/с щодо підготовки та несення БЧ, своєчасне зняття настрою безпечності, оптимальне проведення агітаційної роботи.

6.Організація і проведення загальної спеціальної та цільової психологічної підготовки з метою формування психологічної стійкості в/с що несуть БЧ.

7.Формування, підтримка і розвиток о/с емоційно-вольової готовності до виконання конкретних бойових завдань.

8.Проведення розвантажувальних заходів знаття зайвої психічної напруженості. Відновлення морально-психологічного складу присяги шляхом фізичного і психологічного відпочинку та оптимальної організації дозвілля.

76. Основні етапи планування і проведення заходів мпз виконання завдань бойового чергування.

1-й етап – вивчення о/с. 2-й – відбір і комплектація груп. 3-й – психологічна підготовка. 4-й – психологічне супроводження о/с. 5-й– підведення підсумків.

77. МПЗ навчально-бойової діяльності підрозділу - поняття та основні види. Військова підготовка: вогнева підготовка, технічна підготовка, фізична підготовка, стройова підготовка, тактична підготовка, гуманітарна підготовка. Навчально-бойова діяльність – це система заходів які проводяться з метою оволодіння в/с загальними та військово-професійними знаннями навичками та вміннями, формування в о/с морально-психологічних бойових якостей які необхідні для забезпечення високої бойової готовності військ до надійного виконання завдань щодо захисту батьківщини. Бойова підготовка – це система заходів щодо навчання і військового виховання о/с злагодження підрозділів, частин для ведення бойових дій і виконання інших задач у відповідності до їх призначення.

78.Мпз вогневої підготовки.

Під час вогневої підготовки (ВП) навчальних і бойових стрільб пусків ракет у воїнів формується майстерність у дією зі зброєю ведення з неї прицільного вогню, нанесення вогневих ударів по противнику одночасно здійснюється формування особистості воїна його мор-псих якості виробляється психічна стійкість. Під час організації МПЗ враховується що вплив ВП на психіку воїна значно посилюється в умовах якісного моделювання обстановки реального бою бойових дій військ в цілому, це досягається умов ускладнення (занять) умов тренувань, роз’яснювальною роботою які мобілізують свідомість в/с на успішне виконання бойової задачі. З цією метою організовується стрільби на невідоме раніше місцевості в будь яку погоду в заходах індивідуального захисту. Під час стрільб здійснюється імітація бою воїни долають різноманітні перешкоди.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]