Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МРГП.rtf
Скачиваний:
71
Добавлен:
20.02.2016
Размер:
220.39 Кб
Скачать

79.Мпз технічної підготовки.

Добре організовані заняття на бойовій техніці викликають у о/с обґрунтовану віру в її надійності щодо ефективного виконання в бою формують почуття впевненості в успіху бою. Техніка потребує правильного обслуговування що сприяє розвитку в/с намагання до організованого виконання обов’язків своєчасного виконання регламентних робіт. Саме від знань, навичок та вмінь людини використовують техніку та зброю правильно застосовувати під час бою використовувати всі можливості які закладені в ТТХ залежить результат бою. Робота на бойовій техніці сприяє загартуванню в/с в умовах здійснення тривалих маршів різноманітних умовах місцевості, погоди, видимості находження на маршруті природних і штучних перешкод, зон забруднення, пожеж, руйнувань на воді та під водою.

80.Мпз стройової та фізичної підготовки.

В процесі стройової підготовки воїнів виробляється такі важливі якості як вміння розуміти і виконувати команди ком, навички узгоджених дій у складі підрозділів формується та удосконалюється тривалість координація рухів, покращується дисципліна і зібраність намагання в будь який обстановці бути підтягнутими та мати охайний вигляд. В ході фіз. підготовки в/с зміцнює не тільки фіз. здоров’я, але і нервову нервову систему яка визначає вольову поведінку людини. Правильно організована фіз. підготовка розвиває силу, швидкість, спритність витривалість, сприяє таким проявам як сміливість і рішучість.

81.Мпз тактичної підготовки.

Успішне вирішення задач навчань досягається тоді коли на них створюється обстановка яка мах наближена до поля бою. Коли ситуація в якій діють воїни виникає у них високу фіз. і психологічну напруженість потребує активного мислення високого бойового вишколу ініціативи, сміливості і мужності. З цією метою в бойове навчання вноситься елементи раптовості небезпеки, обмежується час на виконання бойових задач, ускладнюють задачі. Значну роль відіграє вміле застосування у навчаннях імітаційних засобів, макетів, створення різноманітних перешкод, звукових, світлових та інших ефектів. Значний вплив на воїнів їх психологічну стійкість здійснюють навчання які проводяться на рівно пересіченій місцевості, з бойовими стрільбами, кидання ручних гранат, наступом через мінні поля, зони загороджень руйнувань в наслідок за вибухами снарядів обкладу о/с танків, польотами літаків і вертольотів, імітацію бомбових і ракетних ударів, висадкою повітряних десантів.

82.Організація гуманітарної підготовки у підрозділі.

Заняття гуманітарної підготовки з усіма категоріями в/с, але з різною періодичності. Заняття з гуманітарної підготовки проводяться двічі на тиждень по 2 години методами розповідей і бесід. –З офіцерами прапорщиками 2 год лекція семінар. – з прапорщиками з/с Укр. 1 раз на місять 2 год лек. Для більш ефективного проведення занять формуються групи кількості до 20 чоловік. Кожній групі призначається керівник і його помічник. Керівник як правило призначається з офіцерів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]