Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
6_kredit.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
19.02.2016
Размер:
920.58 Кб
Скачать

3. Банк має право:

3.1. Аналізувати кредитоспроможність Позичальника, здійснювати на місці у Позичальника перевірки з питань економічного і фінансового стану, бухгалтерського обліку, а також по сумі заходу, що кредитується, цільового використання позичок, контролювати виконання Позичальником прийнятих на себе зобов’язань по заставі майна на час всього періоду користування позичкою.

3.2. Змінювати в період кредитування ставку відсотку по наданій позичці при зміні ставки відсотку за централізовані кредитні ресурси органами, які володіють такими повноваженнями, зумовленими потребами грошово-кредитної політики, зміні відсотків по депозитах (вкладах), попиту і пропозиції на кредитні ресурси, з письмовим повідомленням про це Позичальника за 5 діб, без оформлення цієї зміни додатковою угодою.

3.3. Стягувати з поточного рахунку Позичальника кошти в погашення кредиту, відсотків за користування ним, пені за несвоєчасні розрахунки, передбачені цим договором, а також при довгостроковому стягненні заборгованості по не забезпеченому поверненням кредиту і використаному не за призначенням.

3.4. При нецільовому використанні кредиту стягувати штраф в розмірі 20% від суми кредиту, використаного не за призначенням.

3.5. У разі погіршення фінансово-господарського стану Позичальника, використання кредиту за нецільовим призначенням, несвоєчасного повернення раніше одержаного кредиту, ухиляння від контролю Банку, недостатньої звітності і запущеності бухгалтерського обліку, па також у випадку, коли виданий кредит був з різних причин незабезпеченим, припинити подальшу видачу кредиту або достроково стягнути видану позичку і відсотки по ній, в тому числі шляхом звернення стягнення на забезпечення.

3.6. У разі утворення непогашеної в строк заборгованості по кредиту і відсотках за користування ним (включаючи підвищені) суми, що виплачуються Позичальником у погашення боргу по відсотках, а потім по кредиту.

3.7. У встановленому законодавством порядку Банк може звернутися в арбітражний суд із заявою про порушення справи про неспроможність (банкрутство) Позичальника.

Позичальник може:

4. Достроково розірвати договір, погасивши заборгованість по позичці Банку і відсотках за користування кредитом, попередивши Банк письмово за 3 дні до передбачуваного строку погашення кредиту.

5. Позичальник не звільняється від повернення боргу по позичці, сплати відсотків і комісії при настанні різних обставин, в тому числі й незалежних від Позичальника.

6. Кредитний договір набуває чинності з дати його підписання Банком і Позичальником та подання Банку___________________________________________

________________________________________________________________________

(назва документів кредиту, зазначених у п. 2.2. цього договору)

і діє до повного погашення кредиту, сплати відсотків по ньому і комісії, встановлених цим договором.

7. Всі грошові кошти, належні Банку перераховуються Позичальником на рахунок ______________ банку “Стандарт”.

8. Спори сторін у ході виконання цього договору розглядаються арбітражним судом згідно з чинним законодавством. Претензії розглядаються протягом 30 днів з дня одержання претензії.

9. Зміни умов договору проводяться за додатковою угодою сторін, крім пунктів 2.8 та 3.2.

10. Цей договір складено в _____ примірниках, що мають однакову юридичну силу та зберігаються після підписання по одному примірнику у кожної із сторін.

11. Про зміну зазначених реквізитів сторони повідомляють одна одну негайно.

Додатки до примірника Банку: документи на _____ аркушах.

Реквізити позичальника:___________________________________________________

________________________________________________________________________Реквізити банку___________________________________________________________

________________________________________________________________________

За Банк За Позичальника

________________________ _________________________

(підпис керівника) (підпис керівника)

М. П. М. П.

Вик. економіст________________ Головний бухгалтер____________

(підпис) (підпис)

Перевірив юрист ______________

(підпис)

Додаток 6.12

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]