Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Оздоб7сем.ред Word.doc методичка.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
16.02.2016
Размер:
43.69 Mб
Скачать

Мал. 50. Буфи Мал. 51. Буфи

Мал. 52. Буфи

Мал. 53. Буфи

Креш – це жаті тканини, які прийшли до нас з 80 − х років XX ст. Крінкл або креш − тканини у яких, шляхом рельєфного тиснення, плющення та термічної фіксації або хімічної обробки з’являються нерівності, морщини, пожмакані у дольовому напрямку. Ефекту креш можливо добутися простим ефектом прання: необхідно випрати річ, скрутити її в міцний жгут і висушити.

ЗАВДАННЯ № 23. Створення колекції одягу будь-якого типу (ошатній, повсякденний, спортивний, потеплюючий, діловий), різностильового напрямку з використанням техніки обробки тканини «креш»: «Класика-креш», «Сексі-креш», «Мілітарі -креш», «Сафарі -креш, «Море та креш», «Романтика-креш», «Рустікаль-креш», «Авангард-креш», «Еклектика-креш», «Спорт-креш», «Вестерн-креш».

Матеріали та інструменти: м’який олівець, перо, чорна туш, папір формату А-2, А-3, А-4, пензлик, гуаш, акварель, сухий пензлик.

Студентам необхідно створити колекцію одягу з використанням техніки обробки тканини «креш» на одну з обраних або довільних тем. Розташувати від 5 до 7 моделей одягу на папері формату А-2, А-3, А-4, використовуючи при цьому перелічені матеріали та інструменти. Можливе застосовання технік енкаустики, монотипії, коллаж. Пропонується створити колекцію у п’ятновій, лініарній, лініарно-п’ятновій ескізній графіці, застосовуючи при цьому кольорове або ахроматичне рішення колекції та різні графічні техніки (Мал. .54, 55).

Мал. 54. Креш

Мал. 55. Креш

Тема VIII. Контрольна робота

ЗАВДАННЯ № 24. Створення колекції одягу будь-якого типу (ошатній, повсякденний, спортивний, потеплюючий, діловий, домашний), різностильового напрямку, або колекції за певним асортиментом одягу (сукні, блузки, жакети, пальто, брюки, юбки, плащі) на загальносеместрову тему: «Оздоблювальні техніки та матеріали». Створити колекцію одягу на планшеті розміром від 50х60 см до 60х80см. Використати одну або декілька технік декорування одягу, які вивчалися на протязі семестру. Тема, ідея колекції, графічне виконання колекції (костюмографіка), кольорове та композиційне рішення – довільне.

Матеріали та інструменти: м’який олівець, перо, чорна туш, планшет розмір від 50х60 см до 60х80 см, пензлик, гуаш, акварель, сухий пензлик, пастель.

Студентам необхідно створити колекцію одягу з використанням технік декорування, які вивчалися на протязі семестрі на довільну тему. Розташувати від 5 до 7 моделей одягу на планшеті формат від 50х60см. до 60х80см. Використати при цьому перелічені матеріали та інструменти. Пропонується створити колекцію у п’ятновій, лініарній, лініарно-п’ятновій ескізній графіці застосовуючи при цьому кольорове або ахроматичне рішення колекції та різні графічні техніки .