Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
malva.docx
Скачиваний:
18
Добавлен:
14.02.2016
Размер:
249.26 Кб
Скачать

Розділ 2 аналіз поточного стану підприємства та його взаємодія з зовнішнім ринковим середовищем в аспекті маркетингового планування

2.1. Організаційно-економічна характеристика пп «Ринок Мальва»

Мережа італійських магазинів та хімчисток ПП «Ринок Мальва» зайняла одне з провідних місць на українському ринку побутових послуг. Місце знаходження хімчисток в нашому місті: м. Івано-Франківськ, вул. Є.Коновальця, 13, 2 пов., тел. 067 215 03 78; вул. Миколайчука, 2, ТЦ «Арсен», тел. 067 215 03 79; вул. Мазепи, 168, «Сільпо», тел. 067 215 03 80.

Мережа італійських магазинів та хімчисток ПП «Ринок Мальва» працює з 2003 року. Завдяки використанню багаторічного досвіду італійських майстрів, європейського обладнання, якісних матеріалів та постійному вдосконаленню рівня своїх послуг ми завоювали довіру багатьох клієнтів у Західному регіоні України.

Спектр послуг різноманітний – від чистки шкіри та текстилю до прасування та дрібного ремонту одягу. Саме через це ми завжди корисні людям і через індивідуальний підхід кожному клієнту ми забезпечуємо бездоганний вигляд та відмінний настрій.

ПП «Ринок Мальва» - це сучасний підхід до традиційних методів хімічної чистки та прасування текстилю, а також вдосконалені технології обробки фарбування виробів із різних типів шкіри та відновлення покриття на виробах зі шкіри.

У своїй роботі використовуються якісні та сучасні засоби чищення, барвники та розчинники імпортного виробництва відомих фірм Delta, Fenice, Seitz, Deltaprofi, Alberti Angelo, а також обладнання фірм Domini, Lindus, Pony, Ghidini.

Основні послуги, які надає хімчистка ПП «Ринок Мальва»:

- Чистка текстилю

- Прасування

- Чистка та фарбування шкіри

- Чистка весільних плать

- Чистка замші

- Чистка ковдр

- Чистка хутра

- Аквачистка пуховиків

- Чистка гардин

Додаткові послуги:

- Чистка і ремонт взуття:

Послуги:

- Заміна набойок, підметок, каблуків та підошви

- Заміна обтяжки та часткова обтяжка каблуків

- Заміна супінаторів

- Розтяжка взуття в ширину, розтяжка холяв

- Укріплення каблука

- Заміна фурнітури (бігунки, замки-блискавки, пряжки, кнопки, заклепки)

- Зароблювання дрібних дефектів

- Ремонт ременів та сумок

- Пило- та водовідштовхуюча обробка воском

- Та багато іншого

Місія італійської хімчистки ПП «Ринок Мальва» - задоволення побутових потреб споживачів.

Цілі підприємства можна визначити як:

  • Збільшення кількості клієнтів;

  • Розширення ряду надання послуг за самостійно розробленою програмою;

  • Створення нового виду послуг і проникнення на ринок;

  • Модернізація (реконструкція) надання послуг;

  • Стабільна робота на ринку і беззбитковість;

  • Реорганізація відділу продажу;

  • Автоматизація адміністрації та бухгалтерського обліку, основаного на єдиній інформаційній системі;

  • За рахунок завершення стадії модернізації, вийти на новий рівень сучасного надання послуг в сфері перукарських та косметичних послуг та укріплення цих послуг на ринку.

Компанія повинна розробити таку стратегію діяльності, яка перетворила б маркетингові можливості на високу результативність роботи компанії.

Перший крок - досягнення рівноваги між цінністю послуг і витратами. Тут необхідно відокремити діяльність зі створення цінності послуг в очах клієнтів від додаткових її видів, які не бачить клієнт (мінімізація витрат через стандартизацію й автоматизацію обслуговування). Другий крок - розробка системи надання послуг, яка дала б відповідь на запитання, Яким чином здійснювати контроль якості послуг і витрат на їх надання? Необхідно встановити контрольні показники, розробити систему стимулювання і винагороди працівників. Необхідно також визначити заплановані результати щодо якості послуг, витрат, продуктивності, лояльності працівників і їхнього морального настрою.

Система надання послуг і стратегія позиціювання повинні відповідати одна одній. Не можна нехтувати якістю послуг задля забезпечення безперервної роботи компанії або зниження витрат. Клієнти можуть скористатися послугами інших компаній. Останній елемент стратегії - персонал організації. Якість результату обслуговування залежить від того, наскільки персонал компанії поділяє плани менеджменту. Керівництво повинно знати потреби працівників, як вони сприймають концепцію обслуговування, мати систему стимулювання й оплати праці працівників компанії тощо.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]