Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
логіка досдача.doc
Скачиваний:
26
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
176.64 Кб
Скачать

Міністерство освіти та науки україни

НАЦІОНАЛЬНА МЕТАЛУРГІЙНА АКАДЕМІЯ УКРАЇНИ

РОБОЧА ПРОГРАМА,

методичні вказівки та індивідуальні завдання

до вивчення дисципліни “Логіка”

для студентів усіх спеціальностей заочної

форми навчання

Дніпропетровськ НМетАУ 2006

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ ТА НАУКИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНА МЕТАЛУРГІЙНА АКАДЕМІЯ УКРАЇНИ

РОБОЧА ПРОГРАМА,

методичні вказівки та індивідуальні завдання

до вивчення дисципліни “Логіка”

для студентів усіх спеціальностей заочної

форми навчання

Затверджено

на засіданні Вченої ради

академії

Протокол № від

Дніпропетровськ НМетАУ 2006

УДК

Робоча програма, методичні вказівки та індивідуальні завдання до вивчення дисципліни “Логіка” для студентів усіх спеціальностей заочної форми навчання / Укл. С.С. Бескаравайний. – Дніпропетровськ: НМетАУ, 2006. – с.

Наведена робоча програма висвітлює загальні питання предмету “Логіка” – висловлювання, поняття, судження, умовиводи, доведення та спростування.

Призначені для студентів усіх спеціальностей.

Укладач С.С. Бескаравайний, асистент

Відповідальний за випуск В.О. Пелих, канд. філос. наук, доц.

Рецензенти І. О. Аврахов, канд. філос. наук, доц. (НМетАУ)

В.І. Палагута, канд. філос. наук, доц. (НМетАУ)

Ці плани семінарських занять містять деталізований опис теми кожного заняття, перелік літературних джерел для повторення та поглибленого вивчення матеріалу, а також теми рефератів для самостійної роботи. Дев,ять тем відповідають розділам дисципліни “Логіка” і роблять можливим застосування планів при меншій кількості семінарських занять.

Виконання індивідуальних завдань, запропонованих студентам, стимулюватиме розвиток навичок самостійної роботи з літературою, вміння знайти відповіді на різноманітні питання, що в свою чергу сприятиме навичкам науково-дослідної роботи.

Кожне індивідуальне завдання містить 10 запитань, які охоплюють усі теми курсу. Передбачаются стислі і конкретні відповіді на них, що повинні містити в собі конкретні дані та обґрунтування тих чи інших положень. Робота повинна відображати наукову точку зору. Всього надається для опрацювання 30 варіанті. Номер варіантувизначається двома останніми цифрами номера залікової книжки студента. Якщо ця цифра перевищує число “30”, то від неї необхідно відрахувати число, кратне тридцяти (30, 60, 90).

Окрім рекомендованих підручників, навчальних посібників і монографій студенти, готуючи індивідуальні завдання, можуть користуватися іншою літературою, яка містить курс логіки, якщо вона ухвалена міністерством освіти та науки України.

Правильно виконане індивідуальне завдання зараховується без захисту. Робота надається для перевірки не пізніше ніж за 10 днів до початку сесії. Викладач надає консультації щодо вибору літератури, побудови відповіді. Залік проставляється на основі опрацьованого індивідуального завдання та за результатами виконання тестових задач під час заліку.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]