Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ekzamenatsiyny_bilet_31-39-1.docx
Скачиваний:
35
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
1.23 Mб
Скачать

2) Інженерне обладнання позиції відділення. Інженерне обладнання вогневої позиції відділення проводиться почергово. В першу чергу :

- Розчищається місцевість для поліпшення спостереження та ведення вогню;

- Відривається одиночні  ( парні ) окопи та окоп для БМП ( БТР );

- Одиночні окопи з’єднуються між собою в окоп на відділення, крім того, з’єднується суцільною траншеєю з окопами  сусідніх відділень;

- Обладнується перекрита щілина для особового складу відділення.

        В другу чергу:

- обладнуються запасні  ( тимчасові) вогневі позиції на особовий склад відділення;

- відривається окоп для БМП ( БТР ) на запасній вогневій позиції і хід сполучення  до неї;

- обладнується бліндаж для особового складу відділення;

- обладнуються ніші для боєприпасів і проводяться інші роботи щодо по обладнанню позиції  з метою забезпечення тривалого перебування особового складу в обороні.

         Паралельно з інженерним обладнанням вогневої позиції відділення проводиться підготовка системи вогню відділення. Під час організації системи вогню механізованому відділенню указується  смуга вогню, додатковий сектор обстрілу та ділянки місцевості для зосередженого вогню відділення в ділянці зосередженого вогню взводу. Система вогню відділення включає: ділянки зосередженого вогню, які підготовленні перед переднім краєм оборони; зони протитанкового огню БМП ( танків ) і суцільного багатошарового вогню всіх інших вогневих засобів відділення перед переднім краєм, в проміжках, на флангах і в глибині оборони; підготовлений маневр вогнем БМП та інших вогневих засобів на напрямки, яким загрожують.

4) Взвод,перебіжками, по відділеннях,в напрямку кущів,перше, третє відділення.

ВПЕРЕД.

Екзаменаційний білет № 38

  1. Основні вимоги до району та порядку розташування підрозділів на місці: можливість потай зайняти його та зручно розташувати в ньому підрозділи;здійснення ретельного маскування техніки, особового складу; забезпечення необхідного розосередження та максимального укриття підрозділів від ураження сучасними бойовими засобами; створення сприятливих умов для виконання в даному районі намічених заходів; зручність для організованого початку наступних дій.

Начальники пунктів бойового постачання, заправлення, продовольчого та медичного як при розташуванні на місці, так і під час пересування повинні передбачати: виконання заходів щодо бойового забезпечення своїх підрозділів; порядок розташування на місці; побудову колон при виході з району; ретельне маскування; бойовий розрахунок особового складу для охорони та оборони пунктів; порядок дій під час нападу повітряного противника, його диверсійно-розвідувальних груп, танків, під час артилерійського обстрілу обстрілу, а також при застосуванні противником зброї масового ураження, високоточної зброї; сигнали сповіщення.

2) Бойові можливості механізованої роти характеризуються:

  • складом сил і засобів противника, який вона здатна розгромити;

  • розміром опорного пункту;

  • глибиною впливу по об'єктах противника;

  • радіусом дій засобів ураження і часом підготовки їх до нанесення удару та інше.

Розрахунок можливостей роти по боротьбі з броньованими об'єктами противника базується на використанні коефіцієнтів бойової ефективності протитанкових засобів.

Для кожного протитанкового засобу, починаючи з ручного протитанкового гранатомету, дослідним шляхом визначені коефіцієнти ефективності, які показують скільки танків та інших бронецілей може знищити той або інший протитанковий засіб.

3)

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]