Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ekzamenatsiyny_bilet_31-39-1.docx
Скачиваний:
35
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
1.23 Mб
Скачать

4) Відділення, в напрямку окремого дерева ліворуч. Вперед.

 Екзаменаційний білет № 35

1) Підготовка наступу включає в себе:

  • організацію наступу;

  • підготовку підрозділів до виконання завдання;

  • контроль за підготовкою підрозділів до виконання завдання.

Наступ, зазвичай, починається :

  • проривом оборони, який полягає у зломі її вогнем видів зброї ;

  • рішучій атаці танкових і мех. підрозділів на вузькій ділянці;

  • у створенні проломів в обороні і наступному їх розширенні в сторони флангів і в глибину.  

2) Вихідний район для наступу призначають: - механізованому батальйону першого ешелону - в межах першої позиції військ, що обороняються на напрямку його наступу; - батальйону другого ешелону - в межах другої позиції. Вихідні позиції танкових підрозділів - при наявності умов, які забезпечують захист від спостереження противником - на віддаленні 2-4км від переднього краю його оборони. Протитанковий взвод займає рубіж на відстані до 100 метрів за ротами першого ешелону. Вогневі позиції мінометної батареї розташовуються за ротами першого ешелону на віддаленні від них до 500 метрів. Підрозділи, які займають оборону в другому ешелоні, в межах смуги наступу, переходить в наступ з висуванням із зайнятих районів. Зміна підрозділів, які обороняються, з метою зайняття військами вихідного положення для наступу проводиться, як правило вночі. Вона повинна бути ретельно спланованою і проведена швидко і потайно. Підготовка до наступу починається з отримання завдання. Вона включає: - організацію бою; - підготовку підрозділів батальйону до виконання завдання; - підготовку вихідного району для наступу; - практичну роботу з підготовки підрозділів до бою. Організація бою включає: - прийняття рішення; - проведення рекогносцировки; - постановку бойових завдань підрозділам; - організацію взаємодії:

3) незнаю

4) Снайперу,спостерігач,окреме дерево, пр..4,знищити. ВОГОНЬ.

Екзаменаційний білет № 36

  1. Як вказує бойовий досвід, переслідування є складна та динамічна форма ведення наступального бою, які характеризуються високою рішучістю дій, швидкими та різкими змінами обстановки, напруженою боротьбою за виграш часу, складністю управління військами.

Головну роль в переслідуванні грають механізовані і танкові частини та підрозділи. Володіючи високою рухомістю та ударною силою, вони можуть здійснювати глибокі рейди по тилах противника, випереджати його відступаючі частини в захопленні важливих об’єктів (вузлів доріг, переправ, перевалів, населених пунктів) і тим самим сіяти замішання і паніку в військах противника.

2) Підготовка оборони являє собою цілий комплекс заходів, які проводить командир роти в інтересах успішного виконання одержаних задач.

Вона починається негайно з одержанням бойового завдання і включає:

  • організацію бою;

  • заняття оборони, створення бойового порядку і системи вогню;

  • інженерне обладнання опорного пункту;

  • розробку схеми опорного пункту;

  • підготовку підрозділів до бою;

  • контроль готовності оборони і підрозділів до виконання бойових задач.

Заняття позиції відділенням, організація спостереження, вогневого ураження та безпосередньої охорони. Бойовий наказ. Підготовка особового складу, зброї та бойової машини для ведення бою. Розчищення смуги спостереження та обстрілу, складання картки вогню. Встановлення малопомітних перешкод

3) Бойовий порядок механізованого взводу в залежності від поставленого завдання та умов місцевості будується в одну або дві лінії і, як правило, складається з бойових порядків механізованих відділень, групи управління і вогневої підтримки, засобів посилення, які залишаються в безпосередньому підпорядкуванні командира взводу. У деяких випадках у взводі може створюватися група бойових машин. Група управління і вогневої підтримки призначена для управління підрозділами і вогнем у ході бою, нанесення ураження живій силі і броньованим машинам противника, а також для вирішення вогневих завдань, які раптово виникли. Група бойових машин призначена для підтримки бою механізованих відділень, підвищення стійкості і активності оборони діями на заздалегідь обраних вогневих рубежах. Діями групи бойових машин керує командир взводу через свого заступника.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]