Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ekzamenatsiyny_bilet_31-39-1.docx
Скачиваний:
35
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
1.23 Mб
Скачать

4) Взвод,переповзанням,по відділеннях,в напрямку дерева,перше,друге відділення.Вперед Екзаменаційний білет № 37

  1. Я́дерна збро́я  зброя масового ураження вибухової дії, побудована на використанні ядерно енергії, що вивільняється при ланцюговій ядерній реакції розщеплення важких ядер й/або термоядерні реакції синтезу легких ядер.

Уражаючі фактории:

  • ударна хвиля

  • світлове випромінювання

  • проникаюча радіація

  • радіоактивне зараження

  • електромагнітний імпульс (ЭМИ)

  • рентгенівське випромінювання

Люди, які безпосередньо піддалися впливу вражаючих факторів ядерного вибуху, крім фізичних ушкоджень, зазнають потужний психологічний вплив від жахаючого вигляду картини вибуху й руйнувань. Електромагнітний імпульс безпосереднього впливу на живі організми не робить, але може порушити роботу електронної апаратури.

Засоби захисту: Изолирующие засоби захисту шкіри виготовляються звоздухонепроницаемих матеріалів, зазвичай спеціальної еластичною іморозостойкой прогумованої тканини. Фильтрующие засоби захисту шкіри є бавовняну одяг (комбінезон), просочену спеціальними хімічними речовинами (>импрегнированную). Табельними засобами захисту шкіри користується особовий склад підрозділів цивільного захисту і під час рятувальних робіт у місцях зараження. Противогаз – саме Надійне засіб захисту органів дихання, очей та шкіри особи людини від впливу отруйних та радіоактивних речовин, бактеріальних коштів, і навіть різних шкідливих домішок, присутніх повітря

2) Умови здійснення маршу.

Марш може здійснюватися у передбаченні вступу до бою або поза загрозою зіткнення з противником.

За напрямками руху марш може здійснюватися:

-до фронту

-вздовж фронту

-від фронту в тил

У всіх випадках марш здійснюється потай, як правило вночі або в інших умовах обмеженої видимості, а у бойовій обстановці і в глибокому тилу своїх військ – і вдень.

У будь-яких умовах підрозділи (частини) повинні прибути в призначений район або на вказаний рубіж своєчасно, у повному складі і готовності до виконання бойового завдання.

Охорона в підрозділах організовується з метою:

  1. недопущення проникнення розвідки противника до підрозділів , що охороняються;

  2. виключення його раптового нападу;

  3. забезпечення підрозділам вигідних умов для розгортання та вступу в бій.

Для охорони колони на марші, від батальйону, який складає передовий загін або авангард висилається: 1. в напрямку руху на відстань 5-10 км - головна похідна застава у складі взводу або роти з засобами посилення; 2. на фланги та у тил, при необхідності - дозорні відділення.

3)

  1. Кулеметнику,ор.2,група піхоти,короткими,пр..3.ВОГОНЬ

Екзаменаційний білет № 38

  1. ВЕЛИЧИНА ДОБОВОГО ПЕРЕХОДУ - це відстань, яку частина (підрозділ) подолає за добу при здійсненні маршу. Вона залежить від швидкості руху колони, можливостей і тривалості руху. Величина добового переходу може складати: - для змішаних колон - до 250 км; - для автомобільних колон - до 300 км.

СЕРЕДНЯ ШВИДКІСТЬ РУХУ - визначається шляхом ділення величини переходу на час, необхідний на здійснення маршу без урахування часу на привали.

В умовах рівнинної та середньо-пересіченої місцевості, для змішаних колон, середня швидкість руху може бути 20-25 км/год.

Автомобільні колони можуть рухатись зі швидкістю 25-30 км/год.

Для охорони колони на марші, від батальйону, який складає передовий загін або авангард висилається: 1. в напрямку руху на відстань 5-10 км - головна похідна застава у складі взводу або роти з засобами посилення; 2. на фланги та у тил, при необхідності - дозорні відділення.

Головна похідна застава силою до роти висилає головний дозор у складі взводу на відстань 3-5 км.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]