Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
91
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
407.55 Кб
Скачать

1.7 Вивчення можливості підключення проектованого готелю до інженерних мереж

Готель повинен мати в сваєму складі велике і складне інженерно-технічне обладнання. Це центральнее опалення, каналізація, гаряча і холодна вода, протипожежна система, вентеляція і сміттєпроводи. Будівля повинна бути обдаднана електромережою, телефонами, радіо і телевізійними установками, сигналізацією. Виходячи з кількості місць в готелі повинно бути встановлено два швидкісні сучасні ліфти.

Готель, що проектується знаходиться в центральній частині міста з твердим покращеним покриттям доріг, що забезпечує хорошу доступність до ділянки. Водопостачання населення міста забезпечує водопровід, промислові підприємства мають локальні водопроводи.

Газопостачання здійснюється на базі природнього газу, що подається від магістрального газопроводу. Територія готелю буде благоустроєна та озеленена відповідно до сучасних вимог та стандартів, із застосуванням сучасних матеріалів. Покриття тротуарів та доріжок передбачається декоративною бетонною плиткою, проїздів та автостоянок – асфальтобетоне. Територія повинна належно освітлюватися із застосуванням сучасних енергозберігаючих світильників. При проектуванні та будівництві будуть враховані потреби маломобільнх групп населення (людей похилого віку та інвалідів) щодо можливості їх безперешкодного пересування в інвалідних візках по проїздах та тротуарах, та доступу до вхідних дверей та лівтів.

25

Соседние файлы в папке Проектування готелю