Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Вступ до фаху.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
2.77 Mб
Скачать

Розділ 2: Характеристика підприємства готельно-ресторанного господарства Готель «Дніпро»

Назва готелю

«Дніпро»

Адреса готелю

вул. Хрещатик, 14

Форма власності

Державна

Рік початку діяльності

1964 рік

Категорія («зірок»)

4 зірки

Місткість номерного фонду

Всього - 186, з них:

Категорії люкс - 49.

Економ номера (49): одномісний - 33; двомісний - 16.

Стандартні номери (110): одномісний - 53, двомісний - 35, напівлюкс - 17, люкс - 5.

Поліпшені номери (27): малий напівлюкс - 8, напівлюкс-9, люкс - 4, Панорама люкс - 6.

Вартість проживання, грн./доба

60-250 EURO

Контингент туристів

Люди з високим рівнем достатку

Інформаційне забезпечення (наявність телефонного; супутникового зв'язку; телевізорів, холодильників, міні-барів, міні-сейфів тощо)

Wi-Fi на території всього готелю,телевізори,холодильники. У номерах класу люкс – міні-бари та міні-сейфи

Розташований у самому серці Києва, на перехресті Хрещатика та Європейської площі, готель «Дніпро» пропонує на вибір своїх гостей 186 комфортабельних номерів різних категорій з неповторними видами на схили величного Дніпра, вулиці старого й сучасного Києва.

У Книзі Почесних гостей готелю теплі та щирі слова вдячності залишало чимало знаменитостей: актриса Міла Йовович, Валерій Меладзе, Володимир Кузьмін, Борис Моїсеєв, Валерій Леонтьєв, Тамара Гвардцителі, телеведучий Леонід Парфьонов, гурт «Землянє» та «Прем'єр - міністр», легендарні «Боні М», композитор Володимир Шаїнський, актор Армен Джигарханян та інші.

Доброю славою серед гостей і киян користуються ресторани готелю, що пропонують своїм відвідувачам величезний вибір традиційних українських, європейських, середземноморських страв та напоїв в оригінальному виконанні досвідченого майстра - шеф-кухаря В'ячеслава Грибова. Він готував для найвибагливіших гурманів світу, серед яких: Білл Клінтон, принц Кентський Майкл, Фідель Кастро, Михайло та Раїса Горбачови, голівудські зірки Шон Коннері та Мілла Йовович, ілюзіоніст Девід Копперфілд, гурт «Спейс», Тото Кутуньо, Філіп Кіркоров, Йосиф Кобзон, актор Валентин Гафт та чимало інших. ДНІПРО Ресторани готелю «Дніпро» дарують чудову можливість відчути справжній смак високої кухні.

Ресторан «Дніпро» давно завоював славу одного з найбільш респектабельних ресторанів Києва. З початку свого існування (1964 рік) тут побувало більше 5 мільйонів гостей з різних куточків світу. Серед них знані політики та всесвітньо відомі зірки, такі як: сім’я Кенеді, американський держсекретар Сіглер, генерал Кларк, генеральний директор всесвітньої служби «БіБіСі» - Янгер, Софі Лорен, Джина Лоллобріджіда, Хуліо Іглесіас, Рафаель, Кріс де Бург, Патрісія Каас, принцеса Монако Кароліна, Джеймс Олдрідж, Девід Копперфілд, Стінг, Мірей Матьє, Дідьє Маруані та багато інших.

В ресторані «Дніпро» проводились офіційні прийоми на честь президентів Фінляндії, Португалії, Литви та Австрії. Протягом декількох років Посольство Японії кожного року святкує День народження Імператора в ресторані «Дніпро».

Як і належить ресторану класу «люкс», меню включає широкий асортимент традиційних українських та європейських страв, які вишукано подаються гостям. Ресторан «Дніпро» славиться своїми кухарями, серед яких семеро мають професійну категорію «майстер-кухар», а також є багаторазовими переможцями чемпіонатів Європи та світу з кулінарного мистецтва. На сніданок ресторан пропонує гостям більше 70 видів страв!

Ресторан «Дніпро» має великий досвід у проведенні різноманітних свят. Це ідеальне місце для організації банкетів, фуршетів, прийомів, ділових та романтичних зустрічей. Ресторан може вмістити до 220 осіб.

До ресторану примикають дві суміжні зали:

Зал «Лєда» — суміжний з центральним залом ресторану «Дніпро». Витончений дизайн створює атмосферу святкового затишку. Зал розрахований на 35 осіб за спільним банкетним столом.

Витончений дизайн інтер’єру створює особливо затишну атмосферу для проведення конференцій та інших ділових зустрічей. В залі можливі різні варіанти розміщення гостей:

за загальним столом — 35 осіб

«клас-румом» — 35 осіб

«театром»—60осіб Зал «Візантія» — декорований під середньовіччя. Ідеальне місце для серйозних переговорів та прийняття зважених рішень. Зал вміщує до 25 осіб за спільним столом.

При проведенні конференцій або переговорів, у залі можливі різні варіанти розміщення гостей:

за загальним столом — 25 осіб Зал оснащений зручним сучасним обладнанням та призначений для індивідуальної роботи.

«клас-румом» — 25 осіб

«театром» — 35 осіб

Інтер’єр оформлений в офісному стилі, з розміщенням учасників за одним столом. Зал добре освітлюється і призначений для проведення робочих зустрічей і переговорів.

Зал вміщує до 10 осіб.

«PANORAMA CLUB»

Ресторан «Panorama Club» — це втілення домашнього затишку в інтер’єрі та безмежної фантазії у вишуканих стравах, створених віртуозом кулінарного мистецтва шеф-кухарем В’ячеславом Грибовим. Найбільш захоплюючі делікатеси середземноморської, європейської та традиційної української кухні, в його авторському трактуванні, принесуть вам справжнє задоволення. Готель «Дніпро» запрошує мешканців Києва та гостей столиці завітати в бар «Мюнхен», який протягом багатьох років користується особливою популярністю у цінителів відмінної кухні, свіжого бочкового пива та любителів футболу.

Бар «Мюнхен» надає широкий асортимент якісного розливного бочкового пива кращих світових виробників. Меню ресторану включає страви німецької, середземноморської, європейської та традиційної української кухні. Неперевершені салати, домашні ковбаски та інші закуски до пива нікого з гостей не залишать байдужими.

Затишний інтер’єр бару «Мюнхен», гарна панорама міста та уважний персонал створюють теплу атмосферу для дружніх зустрічей, веселих вечірок та й просто приємного відпочинку.

Родзинкою закладу та предметом його особливої гордості вважається колекція пивних кухлів від постійних гостей – відданих футбольних вболівальників i любителів пива.

Приносьте з собою улюблений пивний кухоль, і ми з радістю розмістимо його серед нашої колекції. Так ви не тільки автоматично стаєте членом клубу бару «Мюнхен», але й зможете кожного разу насолоджуватись свіжим пивом саме зі свого улюбленого кухля!

Готель «Дніпро» запрошує в лобі-бар «Європейський» гостей готелю, а також всіх гурманів столиці, бажаючих відчути справжній смак високої кухні.

Лобі-бар «Європейський» — це затишне місце у холі готелю, де завжди приємно надихає сніданок за чашкою ароматної кави.

Готель «Дніпро» славиться своїми кухарями, неодноразовими переможцями чемпіонатів Європи та світу з кулінарного мистецтва, кулінарні шедеври яких не раз викликали захват у гостей ресторанів. Відданими цінителями кухні та постійним клієнтами лобі-бару «Європейський» є відомі футболісти, артисти та інші імениті гості.

Лобі-бар «Європейський» — це ідеальне місце для ділових обідів та особистих зустрічей за вечерею, у затишному інтер’єрі та з відмінним сервісом.

Запрошуємо вас завітати у теплу пору року до літньої площадки бару «Європейський» готелю «Дніпро».

Вам запропонують страви традиційної української, європейської та середземноморської кухні. Як доповнення до вибраних вишуканих страв, пропонується широкий вибір напоїв.

У прохолодній тіні ви зможете насолодитись вишуканою кухнею, провести ділову зустріч, відпочити від робочої напруги за келихом холодного пива або за чашкою ароматної кави. З просторої та затишної тераси відкривається краєвид на Європейську площу та зелені схили парку над Дніпром..

Літо – це час легкості та свіжості, тому ми склали для вас спеціальну пропозицію з різноманітних страв та закусок.

Конференц-зал «Борисфен» оформлений у діловому стилі, з розміщенням учасників за круглим столом. Зал розрахований на 20 осіб.

Пропонуємо страви традиційної української, європейської та середземноморської кухні. Пропонуємо страви традиційної української, європейської та середземноморської кухні.

Зал оснащений зручним сучасним обладнанням та призначений для індивідуальної роботи.

Стріп-клуб «Міленіум»

Чарівні танцівниці покажуть гостям незабутню гарячу еротичну виставу. Щоб насолодитися легендарним та увіковічненим Тулуз-Лотреком французьким канканом, зовсім не обов'язково їхати до Мулен Руж. Неперевершені костюми; феєрія музичних ритмів та світла весь час будуть супроводжувати це чудове дійство. Неповторний шарм всьому святу надасть віртуозний конферанс.

Паб «Лондон»

Запрошує на перегляд найкращих спортивних програм.

Відпочивайте з друзями, отримуючи позитивні емоції та свою порцію адреналіну в комфортній і затишній обстановці!

Ми запропонуємо вам широкий асортимент пива, оригінальних холодних і гарячих закусок.

Покерний клуб

Бажаєте відчути гарячу захопленість, пристрасть та азарт? Або в черговий раз випробувати долю та продемонструвати своє уміння? До ваших послуг покерний клуб. Для захоплених грою, в будь-який час дня і ночі, покерний клуб дарує неповторну атмосферу найкращих ігрових традицій.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]