Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Документ Microsoft Office Word (6).docx
Скачиваний:
17
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
47.28 Кб
Скачать

2.Технологічна частина

2.1.Розробка технологічної послідовності виконання зачіски

У моделі волосся середньої довжини.. Раніше пофарбоване у пепелястий відтінок, відросше на 3 см. Миємо голову шампунем фірми ESTEL.Лікувальна серія Номер 8/13.Змішуємо з емульсією 3%. Ця фарба розмішується з емульсією у співвідношенні 1:2. Одна частина фарби дві частини окисника. Наносимо фарбу починаючи з тім’яної зони. Час витримки 30 хв. У моделі волосся не пошкоджене. Змиваємо фарбу шампунем ESTEL.Після того як добре промили волосся шампунем застосовуємо бальзам фірми ESTEL.Цей Бальзам призначений для використання безпосередньо після фарбування, тому що він закриває чешуйки, але і з припиняє процес окислення і знімає частинки перекису з волосся. Також його можна використовувати після кожного миття голови, тож як він добре “тримає колір у волоссі.

Визначення початкових даних для виконання розробленої зачіски

Розробка технологічної послідовності виконання зачіски (стрижки)

Зачіска - одно з головних прикрас людини, але при вибору стрижки або зачіски необхідно також обчислювати, не лише зовнішність, а ще й перше початкову довжину волосся по всій поверхні голови, колір і структуру волосся.

Вірно вибрана стрижка або зачіска може творити чудеса або скрити недоліки зовнішності або форми голови, підкреслити достоїнство людини.

Кожна зачіска повинна гармонійно складатися з одягом і стилем людини. Важливо знати призначення зачіски: повсякденна,вечірня,ділова,весільна святкова та інше.

При виконанні зачіски необхідно оглянути стан. Зачіска повинна виконуватись на свіже вимите волосся з застосуванням професійної косметики для догляду потрібного типу волосся (шампунь, оживляючого діяння, профілактична маска).Для початку виконання зіски потрібно розчесати волосся,та потілити на зони.Розділяємо волосся на тям 'яній зоні,заколюємо його зажимом на маківці робимо хвіст,поті начіс,щуткою розкглажуємо волосся та скручуємо волосся по часовій стрілці,далі закріплюємо волосся невидимками або шпильками,волосся що на тям 'яній зоні також начісуємо та розглажуемо щіткою,це волосся укладаємо на верх закіплюємо шпилькою,так фіксуємо лаком для волосся.

Висновок

Стильні ділові костюми для жінок сьогодні є базовим елементом ділового гардероба. Класичний жакет, що не приймає різноманіття колірних варіацій - це обов'язкова складова будь-якої моделі жіночих брючних костюмів. Хоча в жіночому діловому образі більш доречна спідниця, ніж штани, останні стають все більш популярним предметом гардероба ділових жінок. Трохи завужені прямі брюки з немнущейся матової тканини - класичний варіант, схожий з чоловічою моделлю. Однак і інші менш офіційні й сміливіші фасони не перебувають під забороною.

Коли в офісі дотримується суворий дрес-код, то деякі «вольності» діловий стиль одягу для жінок допускає лише щодо блузки. Якщо ж офіційний стиль суворо не регламентується, дозволяється внесення в одну з деталей певних моделей жіночих костюмів деякої розмаїтості. Спідниця-олівець трохи нижче коліна може змінюватися на розкльошений, більш широкий варіант по щиколотку. Особливо підійде це жінкам, яким краще приховувати ноги в силу проблем з фігурою. Допускається надіти з жакетом класичного силуету суворе офісне плаття довжиною до коліна, трохи вище або нижче.

Тим, кому не подобаються спідниці в якості ділового одягу для жінок, сміливо можуть вибирати костюми брючні. Щоб врахувати всі правила дрес-коду, підбирайте приталений жакет довжиною до середини стегна або коротше в поєднанні з прямими брюками. При бажанні надати образу свіжості і святковості вибирайте легку шовкову блузку.

У кожному новому сезоні діють свої тренди, та офісна мода - не виняток. Однак класика з моди не виходить. Звичайно, якщо ви завзята модниця, то необхідно дотримуватися і нові модні тенденції. Наприклад, якщо в поточному сезоні в діловому костюмі для жінок темні відтінки не вітаються, надягайте костюми світлих тонів - елегантно, красиво, модно і відповідно до дрес-кодом. Якщо ви ставите питанням вибору магазину, то не економте. У діловій моді величезну роль грають і якість одягу, і модні бренди.

Моделі офісних суконь підбирати слід дуже обережно. Цей предмет гардероба не повинен бути пихатим. Офісні сукні - це скромна, проста, але при всьому цьому вишукана і дуже елегантний одяг. Ідеальний варіант, якщо вибирати з модних офісних суконь - це сукня-футляр. Воно буде, як і діловий костюм, доречним абсолютно в будь офісної ситуації. У колірній гамі переважні пастельні відтінки і обов'язкова однотонність. Можна вибрати плаття яскравого кольору, проте кричущі тони в офісних жіночих сукнях ні в якому разі не дозволяються. Допустимий компроміс - це поєднання чорного і білого.

Найкращий психоаналітик і антидепресант в будь-якій стресовій ситуації (а на роботі їх не уникнути) - це гарне офісне плаття. Тому завжди добре, якщо саме цей одяг становить значну частину жіночого ділового гардероба. Сучасні офісні сукні поєднують в собі елегантність, вишуканість і офіційний стиль. Найважливішим аспектом є саме елегантність, яка підкреслює освіченість, почуття смаку і міри їх власниці. Багато дизайнерів і модельєрів зупиняються на створенні для сучасних бізнес-леді лаконічних і дуже простих силуетів.

Широко відоме сукня-футляр - постійний тренд і символ сексуальності - стало знаменитим в 30-і роки 20-го століття. Облягаючий силует, акцент на талії, скромна довжина до коліна або трохи нижче - так виглядає стримане, надзвичайно стильне, одночасно офіційно-ділове плаття, популярне у ділових дам усього світу. У класичному варіанті цього одягу немає рукавів, а на місці коміра - закруглений виріз. Спочатку такі фасони офісних суконь призначалися для коктейлю або вечора. Сучасні жінки з великим задоволенням носять їх також в офіс і на ділові зустрічі.

Сукня-футляр має класичний прямий крій, що подобається (і йде) не всім жінкам. На щастя, сучасні офісні жіночі сукні настільки різноманітні, що будь-яка бізнес-леді зможе знайти те, що підходить саме їй. Розкльошені донизу і вузьке в грудей- прямий силует і спідниця з дрібними защіпамі- плаття в стилі сафарі з запахом - і це далеко не всі зимові і літні варіанти офісного сукні. Важливі деталі ділових суконь - закрита зона грудей, помірна довжина, строгість і стиль. Завжди в моді ділові сукні наступних кольорів і відтінків: сірий, світло-коричневий, чорний, синій, бежевий і хакі. Влітку віддається перевагу білому кольору, кольором шампанського і слонової кістки. І обов'язково пам'ятайте про однотонності.

Якщо ви любите аксесуари та прикраси, то не відмовляйтеся від них. Офісний стиль не забороняє доповнення одягу цікавими акцентами. Сьогодні модно до жіночої офісному одязі підбирати не яскраві, але великі прикраси натуральних тонів і матеріалів. Наприклад, до суконь офісного стилю підійдуть намиста і кулони або браслети з натуральних каменів. Вибирайте прикраси, які поєднуються за стилем і за кольором. Пам'ятайте, що масивні прикраси з золота - поганий тон, як і поєднання золота і срібла. Прикраси з дорогоцінними каменями - тільки в дуже скромному варіанті. Перевагу - перлам, янтарю, бірюзі. Стильно й елегантно в офісному варіанті наряду виглядатимуть агат, перламутр, слонова кістка. Якісна біжутерія повинна виглядати дорого і ефектно. Дуже актуальні в поєднанні зі стильними діловими жіночими костюмами широкі пояси з великими пряжками.

Зараз прикрас, які допускається носити в офісі, набагато більше, ніж раніше. Наприклад, шпилька для волосся або брошка на лацкані піджака - цілком доречне прикраса, особливо, якщо це дизайнерська річ. Брошка з квітковими елементами раніше виглядала старомодно, а сьогодні стала дуже модним аксесуаром, відповідним до деяких моделей офісних суконь. Замінити її можна підвіскою на ланцюжку або стильним кулоном на шнурку, причому маленькі сережки тут не будуть виглядати надмірністю. До ділового стилю одягу для жінок прикраси повинні підбиратися з одного матеріалу і в одному стилі. Найкращим варіантом будуть вироби зі срібла.

Хустки і шарфи зараз найчастіше доповнюють офісні сукні та костюми. Сьогодні вони вважаються найбільш модними аксесуарами і доступним і недорогим способом моделювання іміджу. Саме з'єднання престижності і функціональності зробило хустки таким популярним довершенням стильних офісних костюмів і суконь. Майже неможливо сьогодні зустріти ділову жінку, яка не користується шарфами або хустками. Їх різноманітність дає можливість створювати в поєднанні з різними фасонами ділових жіночих костюмів дійсно індивідуальні та незабутні образи. А величезна кількість способів зав'язування хусток і шарфів відкриває нескінченні можливості для створення неповторного іміджу. Крім того, гарні офісні сукні та аксесуари до них дозволяють перетворювати жіночий вигляд в одну мить.

Щодо зачіски,то вона має бути стриманою,адже для ділової жінки зачіска вона також відіграє не аби яку роль, це говорить про те, чи слідкує жінка за собою та своїм волоссям,адже яка людина захоче мати якісь серйозні справи з неохайною людиною. Тому зовнішній вигляд є запорукою успіх

Каталог Hair’s How - 2014-2015.

Журнал «Долорес» – 2014-2015.

Журнал «Hair’s» – 2014-2015.

Журнал «You Hair» 2014–2015.

Журнал «ESTETICA» 2015.