Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Документ Microsoft Office Word (6).docx
Скачиваний:
17
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
47.28 Кб
Скачать

1.Творча частина

1.1.Характеристика сучасних перспективних напрямків моди в зачісках

Діловий стиль в одязі жінки 2015 !Діловий одяг дуже часто називають одягом для успіху. І для цього є всі підстави. Володарі ділових костюмів апріорі сприймаються як серйозні, компетентні, надійні працівники і часто шансів зробити успішну кар'єру у них набагато більше, ніж у прихильників вільного стилю в одязі. Примітно, що жіночий одяг для успіху, що з'явилася на початку минулого століття, спочатку сприймалася як антимодна. Відбувалося це тому, що амбітні жінки 30-х років, які прагнуть до кар'єрних вершин, багато в чому просто копіювали чоловічий одяг - носили жилети, чоловічі сорочки з краватками, мішкуваті піджаки. З тих пір жіночий одяг для роботи зазнала значних змін. Діловий стиль в одязі жінки в даний час зовсім не означає «нежіночною» або «непривабливий». Навпаки, саме діловий гардероб зараз як ніколи дозволяє виявити всі достоїнства фігури і зовнішності жінки. Колекції одягу для працюючих жінок на 2015 рік доводять, що і, будучи бізнес-леді, можна виглядати просто чудово! Діловий стиль одягу: фото та поради на 2015 рік .

Зимовий офіс - діловий стиль зима 2015 Який би суворий дрес-код не існував в організації, завжди можна знайти спосіб виглядати і елегантно, і модно. У всякому разі, очікується, що в майбутньому році офісна мода буде приголомшливо ефектною! Так, на майбутню зиму дизайнерами припасено чимало сюрпризів. Наприклад, діловий стиль сезону зима-2015 припускає, що офісні трудівниці всі, як одна, надінуть картаті костюми. Інакше бути не може, адже клітина - це наймодніший тренд наступаючої зими! Клітина може бути самою різною - великої, дрібної, ламаної (малюнок «гусяча лапка»). В особливій пошані шотландка, з якої модно шити не тільки костюми, але і стильні офісні сукні або сарафани. Ще більш несподіваним виглядає пропозиція модельєрів носити в зимовий час на роботу костюми-двійки з ... шкіри! Кольорові (червоні, коричневі) шкіряні піджаки і спідниці пропонується носити як разом, так і нарізно, комбінуючи з виробами з текстилю. Гостромодними майбутньою зимою (привіт 30-м рокам!) Будуть брючні костюми в нарочито грубому, чоловічому стилі. Це означає, що дамський брючний костюм сезону-2015 повинен мати строгий силует і злегка укорочені брюки вільного крою зі стрілкою. Для більшого ефекту при пошитті жіночого костюма пропонується використовувати традиційні чоловічі костюмні тканини - твід, вовна. Одержаний досить суворий спосіб дозволяється лише злегка пом'якшити який-небудь жіночною деталлю - шийним хусткою, елегантною взуттям або прикрасою. Що стосується колірної гамми наступаючої зими, вона обіцяє бути, в цілому, стриманою. Кольори-фаворити зимової офісної моди - темно-синій, коричневий, чорний, металеві кольори.

Модна весна-2015 і діловий стиль Весна 2015 внесе в консервативну офісну моду свіжі ноти. Це проявиться, в першу чергу, в кольоровій палітрі модного одягу. Актуальними будуть світлі тони - білий, світло-сірий, фісташка, м'ятний, бліді відтінки жовтого кольору. Очікується, що наступної весни в моду повернуться двобортні жакети, скроєні точно по фігурі. Головна прикраса таких жакетів, які будуть виконуватися з оксамиту та замші - глибокий У-подібний виріз і контрастні гудзики в два ряди. Жіночні жакети можна буде носити з вузькими спідницями або строгими сукнями-футлярами. Навесні можна буде також приміряти чудову новинку - елегантне плаття-блейзер, який ще називають плаття-піджак - це стильне вбрання у вигляді подовженого чоловічого піджака, яке відмінно підійде для трудових буднів в офісі. По-весняному свіжо виглядатимуть ансамблі, що складаються з легких шовкових блуз, жилета і спідниці. В цілому, діловий стиль весна-2015 обіцяє підкорити серця модниць свіжістю і приємною новизною!

Літній дрес-код - діловий стиль літо 2015!Найкращий офісний одяг влітку - це сукня-футляр. Модельєри пропонують на літо 2015 неймовірно великий вибір офісних суконь-футлярів! На піку літньої моди - «розумні» сукні з геометричними малюнками, що дозволяють підкреслити достоїнства і приховати недоліки жіночої фігури. Ще одна модна пропозиція - елегантні сукні-футляри з широким поясом. Пояс, який акцентував увагу на талії, може бути контрастним або підібраним в тон сукні. Розширюється колірний діапазон ділового одягу. Дивно, але факт - мода майбутнього року допускає використання в річній офісній моді яскравих кольорів (синього, червоного, бордового, смарагдово-зеленого). Діловий стиль сезону літо-2015 чудовий ще й тим, що він дозволить модницям по-справжньому блищати майбутнім літом! Ділові сукні 2015 можна буде шити з атласу, а також з блискучих металізованих тканин. У той же час в моді залишаться традиційні закриті сукні спокійних пастельних тонів. Діловий стиль на осінь 2015 Восени 2015 в моді будуть стильні жіночні образи, виконані в стриманій осінньої гамі. Ідеальний зовнішній вигляд модницям забезпечать трикотажні сукні, м'яко облягають фігуру. Передбачається, що на піку офісної моди будуть також теплі і затишні сукні-светри, пов'язані з мохеру. Не втратять свої позиції класичні костюми-двійки, що складаються з укороченого жакета і прямої спідниці-олівця помірної довжини. Жакети будуть сильно приталеними, талію поверх жакета можна буде підкреслювати тонким ремінцем. Під жакетом буде модно носити тонкі водолазки нейтральних кольорів, а також топи або шовкові блузки. І, звичайно, восени залишаться в моді брючні костюми, які передбачається виконувати в бежево-піщаної, коричневою і болотної гамі. Таким чином, на думку провідних модельєрів, діловий стиль осень- 2015 буде витриманий в кращих традиціях класичного дизайну.

Діловий стиль одягу Сайт для жінок Стильна Штучка, продовжує цикл статей про стилі та напрямки в одязі, цю статтю присвячує діловому стилю одягу. Діловий стиль, як видно з самої його назви, призначений для ділової сфери життя, для професіоналів, які створюють свій прибуток і думку про себе за рахунок зовнішнього вигляду. Саме тут, як ні в якій іншій сфері суспільного життя, зустрічають по одягу. Тому одяг ділового стилю повинен бути строгим, стриманим і вельми делікатним в підборі тканини, її кольорі і фактурі. Навіть зараз, після ста років існування ділового стилю одягу, залишаються затребуваними і пріоритетними початкові правила створення цього стилю. Діловий стиль дуже консервативний, він неохоче підкоряється вітряній моді, її змінам і капризам.

Сучасний діловий стиль одягу - показник професіоналізму, строгості і компетентності свого володаря. Діловий костюм повинен бути зручним, строгим, не сковувати рухи і не відкривати дуже багато чого. Він потрібен для ідентифікації жінки як фахівця, адже ніхто не буде ставитися серйозно до банкіра в міні і з відвертим декольте. Як можна довірити свої гроші легковажної дівчини, що носить колготки в сіточку! Щоб не здаватися такою великі кутюр'є створили для нас жіноче ділове вбрання, похідне від маленького чорного плаття Коко Шанель. Це плаття ділового стилю багато в чому нагадує творіння великої Коко, проте воно отримало більш різноманітне забарвлення і фасон.

Що включає в себе діловий стиль сьогодні? Існує три різновиди ділового стилю одягу: 1. Строго діловий стиль, що складається з чорного або темно-сірого костюма, білої сорочки або нагадує її блузки і чорних туфель-човників. Цей наряд застосовується на співбесідах і є класикою даного стилю. 2. Діловий стиль на кожен день, допускає різноманітність кольорів і фасонів і навіть аксесуарів. 3. Умовно діловий стиль, що дозволяє носити джинси і жакет або кардіган. Діловий костюм сучасної бізнес-леді, яка працює в серйозній компанії, повинен бути підпорядкований суворим вимогам. Довжина спідниці не повинна бути коротше або довше середини коліна, брюки не повинні бути надто обтягують або звуженими, низька талія також не вітається. Піджак або жакет повинен підкреслювати достоїнства фігури, роблячи акцент на талії і не бути занадто коротким. Особлива увага приділяється жіночим ногам, точніше наявності на них колготок або панчіх, а також стилю туфель. Саме туфель-човників на невисокому каблуці, а не туфель на шпильці або відкритих босоніжок ремінцями і стразами. Кольори повинні бути також строгими: чорний, шоколадний, темно-синій, темно-сірий, бежевий, карамельний і білий. Все строго і солідно, під стать статусу бізнес-леді та організації. Проте все міняється, і сьогоднішній жіночий діловий стиль одягу зазнає невеликі, але все-таки зміни. - Замість піджака можна надіти тонкий трикотажний кардиган, а під нього легку водолазку або топ з нормальним декольте. В принципі, блузку носити не обов'язково, сучасні жакети розуміють відсутність подібного виду одягу. - Фасони спідниць можуть бути різними, головне, щоб їх довжина не перевищувала середини коліна і не афішувала красу п'ятої точки надто відверто. - Штани також допустимі, але класичний стиль в них переважає, ніякого кльошу як і раніше не допускається.Сукня ділового стилю можна піднести у вигляді сукні-футляра, сарафана з щільної тканини і одягненою під нього блузкою. Що стосується аксесуарів, то можна надіти невеликі і лаконічні прикраси, маленьку брошку, скромний кулон або кільце. Відмінним варіантом буде шийну хустку, він вельми пожвавить діловий стиль одягу. Та й колірна гамма дозволяє зробити невеликі допущення і вольності. У офісну моду вривається молочний відтінок, світло-сірий, блідо-рожевий і ніжно-блакитний. Зрозуміло в помірних кількостях і в поєднанні з більш консервативними квітами. Але що б не здавалося, що діловий стиль одягу нудний і геть знищує усілякий натяк на жіночність, можна дозволити собі різноманітні вільності. Наприклад, легкі прикраси, хустки й шалики, стильні сумочки і зручні красиві туфлі, елегантні жіночі костюми і стильні якісні блузки. До того ж, багато компаній вводять в ужиток так званий "п'ятничний стиль", що допускає в останній день тижня носити джинси і вільні блузки або футболки. Цим потрібно користуватися і тоді відчувати себе елегантною і жіночною вийде в будь-якому одязі і в будь-якому місці. Діловий стиль одягу - для жінок і дівчат.