Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
13
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
830.98 Кб
Скачать

Завдання 9.

Ставкове рибне господарство використовує воду р. Збруч, що на­лежить до басейну р.Дніпро. Для цього затверджено ліміт в обсязі 700 тис. м3. На балансі має трактор та вантажну машину з об’ємами дви­­­гуна: 2 100 і 1 800. Обчислити: податок із власників транспортних за­со­бів та інших самохідних машин та механизмів, плату за соціальне ви­ко­ристання прісних водних ресурсів.

Завдання 10.

Фірма має штат із 18 чол. та займається продажем комп’ю­тер­них дисків. У ІІ ква­­рталі було закуплено 3 480 дисків за ціною 8 грн./шт. (з ПДВ), і реалізовано 1 837 шт. за ціною 18 грн./шт. (з ПДВ). Визначити яку суму ПДВ та податку на прибуток потрібно сплатити до бюджету.

Завдання 11.

Підприємство “Мрія” розташоване в Києві і займає площу 3 га. Має спортивну базу за межами міста Ірпеня – 4 га. У власності зна­хо­ди­­ться автобус, легковий автомобіль та вантажний автотран­спорт з об’є­­мами двигуна (см3 ): 2 800, 1 740 , 17 500. Знайдіть су­му зе­ме­ль­но­­го податку, суму податку з власників транспортних засо­бів та ін­ших самохідних машин та механізмів, плату за спеціальне ви­ко­­­ри­с­тан­­ня прісних водних ресурсів.

Завдання 12.

Автотранспортне підприємство розташоване в місті Бровари (чи­сельність – 100тис. чол.), займає загальну площу 15 га. Автопарк на­ра­ховує 30 автобусів, 2 автовантажувача, 3 легкових автомобілі з об’є­мами двигуна (см3 ): 2 800, 5 000, 900. Обчислити суму зе­ме­ль­но­го податку, суму податку з власників транспортних засобів та інших са­­мо­хідних машин та механізмів, плату за спеціальне використання прі­сних водних ресурсів.

Завдання 13.

Лікарня розташована в місті Житомир (чисельність – 420 тис. чо­ло­вік), займає загальну площу 5 га. Розташована на території гостро­зра­хун­ко­­ва клініка протезування займає 1 га. Лікарня має 2 легкові автомобілі з об’є­мами двигуна (см3): 1 500, 1 200. Скільки ста­новить сума земельного податку, сума податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин та механізмів, плата за спеціальне використання пріс­них водних ресурсів.

Завдання 14.

Агропромисловий комплекс, який розташований у місті Мака­рів (чисе­ль­ність 350 тис. чоловік), займає загальну площу 30 тис. м2 , зок­рема:

а) рілля, багаторічні насадження –13 тис. м2;

б) сіножаті та пасовища – 12 тис. м2.;

в) споруди і будівлі виробничого призначення – 5 тис. м2.

За межами населеного пункту знаходяться виробничі комплекси площею 2 га.

Знайти суму земельного податку, суму податку з власників тран­спо­р­тних засобів та інших самохідних машин та механізмів, пла­ту за спеціальне використання прісних водних ресурсів.

Завдання 15.

Лікарня, яка розташована в місті Іванків (чисельність – 40 тис. чол.), має у своїй структурі госпрозрахунковий кабінет протезування. Зага­льна земельна ділянка, виділена лікарні, становить 37 тис. м2., пло­ща будинку лікарні становить 7 тис. м2., а кафедра протезування зай­має 4 тис. м2. Обчислити суму земельного податку, суму податку з влас­ників транспортних засобів та інших самохідних машин та меха­нізмів, плату за спеціальне використання прісних водних ресурсів.

Соседние файлы в папке Гаєвська (практик)