Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
балаба експертиза кп.docx
Скачиваний:
65
Добавлен:
04.02.2016
Размер:
98.48 Кб
Скачать

Висновки

Метою курсового проекту було дослідження рівня якості куртки чоловічої за вимогами споживачів.

Забезпечення високої якості чоловічих курток може бути здійснено тільки на основі вирішення комплексу питань, які передбачають удосконалення моделювання і конструювання на базі використання нових матеріалів, сучасної комп’ютерної техніки, впровадження новітніх технологій і нових форм організації виробництва.

До процесу виготовлення швейних виробів в умовах масового виробництва ставляться вимоги, одна з яких передбачає дотримання певних технологічних режимів, які регламентуються нормативною документацією. При виборі цих режимів враховують такі фактори, як вид асортименту одягу, властивості матеріалів, модельно-конструктивні та технологічні рішення і обладнання, що застосовується.

Не останнє місце у розробці та виготовленні одягу займають споживчі вимоги до виробу, такі як: зручність в експлуатації, гігроскопічність, зносостійкість, формостійкість, здатність добре піддаватися пранню та волого-тепловій обробці, відповідати напрямку сучасної моди, зовнішності свого власника, виду його діяльності, замасковувати недоліки його статури, підкреслювати її переваги.

Саме вивчивши та об’єднавши вимоги виробника і споживача, до обраного асортименту одягу – куртки чоловічої, маємо змогу вивчити загальні вимоги до одягу певного призначення, способом контролю, способами маркування та догляду за одягом, ознайомитися з ГОСТами для чоловічих курток.

Література

1. Типовая техническая документация по конструированию и технологии изготовления, организация производства и труда, основным и прикладным материалам, применяемым при изготовлении мужских и детских сорочек. – М. : ЦНИИТЭИлегпром, 1981. – 186 с;

2. Першина Л.Ф., Петрова С.В.- Технология швейного производства.М: Легпромбытиздат,1991-224с.;

  1. 3. Савчук н.Г., Березненко с.М., Березненко м.П. Квалітологія швейного виробництва: Підручник. Київ: арістей, пп, 2006;

  2. 4. Гост 30227 – 93. Нитки хлопчатобумажные и синтетические. Определение качества по порокам внешнего вида;

5. ГОСТ 11518–88 «Ткани сорочечные из химических нитей и смешанной пряжи. Общие технические условия»;

6. ГОСТ 25441–90 «Полотна клееные прокладочные. Общие технические условия»;

7. ДСТУ ГОСТ 29298:2008 «Тканини бавовняні і змішані побутові. Загальні технічні умови»;

8. ГОСТ 25441–90 «Полотна клееные прокладочные. Общие технические условия»;

9. ГОСТ 4103 - 82 Изделия швейные. Методы контроля качества;

10. ГОСТ 10581 – 91 Изделия швейные. Маркировка, упаковка, транспортирование ихранение.