Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОМЕА МЕТ КУРС РОБ.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
01.05.2015
Размер:
467.46 Кб
Скачать

Рекомендації щодо оформлення курсової роботи

Порядок оформлення курсової роботи.. Виконана курсова робота обов'язково підшивається в папку в такій послідовності: титульний лист; план курсової роботи, затверджений керівником; зміст; текст роботи; список використаної літератури; додатки (додатки Б, В, Д, Ж).

Оформлення тексту курсової роботи. Текст курсової роботи повинен бути логічно обґрунтованим та грамотно викладеним. У роботі не допускаються стилістичні, орфографічні та граматичні помилки

При написанні курсової роботи студент повинен показати знання, здобуті в навчальному процесі, вміння використовувати методи економічного аналізу для макроекономічних досліджень. Викладення матеріалу повинно бути конкретним та спиратися на діючу практику. При цьому важливо здійснити не простий опис, а критичний огляд об'єкта дослідження.

Курсова робота має бути написана грамотно, без скорочення спеціальних і наукових термінів (крім загально визнаних), Текст розміщується на сторінці з дотриманням розмірів полів: верхнє і нижнє – не менше 20 мм, ліве – не менше 25 мм, праве – не менше 10 мм з однієї сторони аркуша паперу стандартного формату А4 полуторним міжстроковим інтервалом у текстовому редакторі Місгоsoft Word Windows. Текст набирається нежирним шрифтом Times New Roman Gyr, шрифтом 14 пунктів. Текст повинен бути розділений на абзаци, кожний з яких включає самостійну думку (кілька речень).

Абзацний відступ має бути однаковим і дорівнювати п'яти знакам. У тексті слід уникати складних та громіздких речень. Не прийнято писати "я думаю", "я рекомендую" та ін. Викладати матеріал рекомендується від першої особи у множині: "на нашу думку", "виходячи з вищенаведеного", "ми вважаємо", "слід відзначити" та ін. У курсовій роботі всі цифрові матеріали з довідників та інших літературних джерел, а також цитати авторів, повинні мати посилку на джерела. Вказується порядковий номер джерела за списком використаної літератури і сторінка, наприклад: [18, с. 25].

Текст курсової роботи розбивається на пункти, які повинні мати порядковий номер (зміст, вступ, висновки не нумерують). Заголовки структурних частин курсової роботи: «ЗМІСТ», «ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ», «ВСТУП», «ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ» друкують великими літе­рами по центру симетрично до набору. Заголовки питань дру­кують маленькими літерами (крім першої великої літери) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок скла­дається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою.

Кожну структурну частину курсової роботи: «ЗМІСТ», «ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ», «ВСТУП», «ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ», «СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ», «ДОДАТКИ» починають з нової сторінки.

Нумерація сторінок. Нумерація сторінок роботи повинна бути наскрізною, включаючи список використаних джерел та додатків. Порядок нумерації сторінок: титульний аркуш, зміст, вступ мають відповідно першу, другу і третю сторінку, але вони не нумеруються. Нумерація сторінок починається, як правило, зі сторінки 3. Сторінки нумеруються арабськими цифрами у правому верхньому куті без крапки. Таблиці, рисунки, які розміщені по тексту роботи, включаються у загальну нумерацію сторінок.

Оформлення таблиць. Таблиці, розміщені по тексту роботи, нумеруються арабськими цифрами в межах питання і обов’язково містять назвуУ правому верхньому куті сторінки розміщують напис «Табли­ця 1.1» (курсивом). Після номера таблиці крапка не ставиться.

Назва таблиці міститься на наступному рядку, по центру сторінки, жирним шрифтом, наприклад:

Таблиця 1.1