Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КВП.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.11.2019
Размер:
296.45 Кб
Скачать

Література

    1. Конституція України. Офіційне видання ВР. К.1996 р.

    2. Кримінальний кодекс України. Кримінально-процесуальний кодекс України. Виправно-трудовий кодекс України.— К:Істина, 2001.—416с.

    3. Трубников В.М. Кримінально-виконавче право України. Загальна частина: Навч. посібник -X.: "Рубікон", 1998р.с.3-20

    4. Актуальні проблеми сучасної пенітенціарної політики України:

    5. матеріали науково-практичної конференції:-Київ,2 5-2 6 травня 1995 року -К.:РВВ КІВС при УАВС, 1996р.с.3-Ю

    6. Курс кримінально-виконавчого права України: Загальна та Особлива частина. Навч.посіб./О.М.Джужа, В.О.Корчинський, С.Я.Фаренюк, В.Б.Василець: За заг.ред О.М.Джужи .-К.: Юрінком Інтер, 2000.-304с.

    7. Виправно-трудовий кодекс/ України : Науково-практичний коментар. (Відп. ред. Шакун В.І.). -К.: НАВСУ -"Правові джерела".- 2000. - 335с.

    8. Закон України "Про адміністративний нагляд за звільнюваними з місць позбавлення волі// Курс кримінально-виконавчого права України: Загальна та Особлива частина. Навч.посіб./О.М.Джужа, В.О.Корчинський, С.Я.Фаренюк, В.Б.Василець: За заг.ред О.М.Джужи .-К.: Юрінком Інтер, 2000.-304с.

    9. Закон України "Про застосування амністії в Україні'7/ Курс кримінально-виконавчого права України: Загальна та Особлива частина. Навч.посіб./О.М.Джужа, В.О.Корчинський, С.Я.Фаренюк, В.Б.Василець:

    10. За заг.ред О.М.Джужи .-К.: Юрінком Інтер, 2000.-304с.

    11. Указ Президента України "Положення про порядок здійснення помилування" із змінами, внесеними згідно з Указом Президента N 994/2001 від 20.10.2001р.

Лекція

Тема 8. Порядок і умови виконання кримінальних покарань, які не пов’язані з позбавленням волі (2 години)

Порядок і умови відбування покарання у виді громадських робіт.

Порядок і умови відбування покарання у виді штрафу. Порядок і умови відбування покарання у вигляді позбавлення волі обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Порядок і умови відбування покарання у виді виправних робіт.

Порядок і умови виконання покарання у виді позбавлення військового, спеціального звання, рангу, чину або кваліфікаційного класу.

Виконання покарання у виді конфіскації майна. Порядок і умови виконання покарання у виді арешту. Особливості відбування даного виду покарання військовослужбовцями.

Порядок і умови виконання покарання у виді обмеження волі. Особливості відбування кримінального покарання у виді тримання у дисциплінарному батальйоні військовослужбовців.

Завдання для самостійної роботи

1. Отримати в бібліотеці рекомендовану літературу.

2. Ознайомитись, вивчити і законспектувати зміст положень нормативних актів та іншої літератури, що рекомендована з метою відповіді на питання теми.

3. Контроль за самостійною роботою проводиться шляхом перевірки конспектів, тестових опитувань з проблем теми та включення питань до заліку.

Література

    1. Конституція України. Офіційне видання ВРУ.-К, 1996 р.

    2. Кримінальний кодекс України. Кримінально-процесуальний кодекс України. Виправно-трудовий кодекс України.— К:Істина, 2001.—416с.

    3. Положение о порядке й условиях исполнения в Украинской ССР уголовньїх наказаний, не связанньїх с мерами исправительно-трудового воздействия, 1984 г.

    4. Темершин Х.А. Исправительньїе работьі: история й современность.: уч. Пособие. — Уфа, 1990, с. 40.

    5. Степанюк А.Ф. Порядок й условия исполнения наказаний не связанньїх с мерами исправительно-трудового воздействия.:учебное пособие. — Киев, УМКВО, 1990.