Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Programa_OND.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
299.52 Кб
Скачать

3. Порядок написання мкр

3.1. Написання МКР здійснюється за графіком, укладеним деканатом і затвердженим ученою радою факультету. Графік доводиться до відома магістрантів та їхніх керівників.

3.2. У графіку написання МКР чітко визначаються календарні строки виконання окремих етапів роботи, види й форми звітності.

3.3. Дотримання графіка є обов’язковим для магістрантів, а його виконання підлягає контролю з боку безпосередніх керівників МКР, випускових (фахових) кафедр і деканатів. Дотримання графіка написання магістрантами МКР розглядається на засіданнях кафедр і вчених рад факультетів та протоколюється відповідним чином.

3.4 Порушення графіка є підставою для застосування дисциплінарних заходів, визначених нормативними документами МОН України й Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, до магістранта (до відрахування з університету за невиконання навчального плану).

3.4. Дотримання магістрантом графіка в процесі роботи над магістерським дослідженням фіксується у відгукові керівника про МКР.

3.5. Для завершення дослідження та оформлення МКР магістрант за навчальним планом та графіком навчального процесу в другому семестрі поточного навчального року не менше ніж на 3 тижні звільняється від аудиторних занять, практик та контрольних заходів.

3.6. На засіданні відповідної кафедри згідно з графіком написання МКР, але не пізніше ніж за 1 місяць до встановленої дати державної атестації магістранта проводиться попередній захист-обговорення МКР. За його результатами робиться висновок про допуск чи не допуск МКР до захисту в Державній екзаменаційній комісії. Попередній захист МКР оформлюється протоколом засідання кафедри. У випадку позитивного висновку кафедри на титульній сторінці МКР робиться відповідна позначка про допуск роботи до захисту за підписом завідувача кафедри, зазначенням дати засідання та номера його протоколу. Після цього робота направляється на відгук керівникові та рецензування.

3.7. Не пізніше ніж за 3 тижні до захисту МКР магістрант зобов'язаний подати її в готовому вигляді (зшиту, підписану ним на останній сторінці, із відгуком керівника, позначкою про допуск до захисту, завіреною підписом завідувача кафедри) на рецензування.

3.8. Не пізніше ніж за 1 тиждень до встановленої розкладом роботи ДЕК дати захисту магістрант зобов’язаний подати перший примірник МКР з усіма зазначеними вище позначками і супровідними документами на кафедру. У випадку невиконання встановлених вимог до оформлення та подання МКР до магістранта застосовуються дисциплінарні заходи (до відрахування за невиконання навчального плану із правом поновлення у передбаченому нормативними документами порядку та за умов дотримання ліцензованого обсягу), визначені нормативними документами МОН України і Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

3.9. Негативні відгуки керівника та рецензента не є підставою для не допуску магістранта до захисту МКР у Державній екзаменаційній комісії, яка за наслідками ознайомлення з роботою та на підставі її захисту має виняткове право на ухвалу рішення щодо її оцінювання.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]