Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка №2.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
292.86 Кб
Скачать

2.9. Додатки

Додатки розташовують у порядку посилань на них у тексті роботи.

Кожний додаток слід починати з нової сторінки з вказівкою зверху посе­редині сторінки слова «Додаток» і його позначення.

Додаток повинен мати заголовок, що записують симетрично щодо тексту з прописної букви окремим рядком.

Додатки позначають великими літерами української абетки (за винятком літер: Ґ, Є, З, І, Ї, Й, О, Ч, Ь), починаючи з А. Після слова «Додаток» ставиться буква, що позначає його послідовність. Допускається позначення додатків також буквами ла­тинського алфавіту. Якщо в документі один додаток, він позначається «Додаток А». У випадку повного використання букв українського і латинського алфавітів допускається позначати додатки арабськими цифрами.

Додатки, як правило, надають на аркушах формату А4.

При необхідності допускається оформляти додатки також на аркушах формату АЗ, А4хЗ, А4х4, А2 і А1 дотримуючись вимог ДСТ 2.301- 68.

Якщо додаток розміщується на декількох аркушах, то його номер і назва пишуться тільки на першому листі, на інших вказують „Продовження дод.А” чи „Закінчення дод.А”.

Кожен додаток може містить декілька таблиць чи рисунків, що мають порядковий номер в межах додатку. Наприклад: „таблиця Б.2” – що означає друга таблиця дод.Б.

Текст кожного додатку за необхідності може бути поділений на розділи і підрозділи, які нумерують у межах кожного розділу. У цьому випадку перед номером розділу ставлять позначення додатку (літеру) і крапку, наприклад, А.2 – другий розділ дод.А.

Ілюстрації, таблиці, формули, що розміщені у розділах додатків, нумерують з урахуванням позначення додатку і номеру розділу, наприклад, рис. В.1.3 – третій рисунок першого розділу дод.В.

Усі додатки повинні бути перераховані в змісті роботи з вказівкою їхніх номерів i заголовків.

Глава 3 оцінювання курсової роботи

3.1. Відгук наукового керівника про курсову роботу

Студент може вважати свою роботу виконаною, коли її кінцевий варіант відповідає наступним умовам: робота містить достовірний фактичний цифровий матеріал, всі висновки достатньо обґрунтовані, розроблені відповідні рекомендації.

Повністю оформлену курсову роботу студент представляє для отримання відгуку науковому керівнику. Текст відгуку має бути написаний за таким планом:

а) заголовок із зазначенням прізвища, ім'я, по батькові студента, номер групи, тема курсової роботи;

б) актуальність теми;

в) короткий критичний огляд змісту окремих частин курсової роботи з виділенням найбільш важливих і значущих місць, у яких проявилася самостійність студента, його рівень теоретичної та практичної підготовки, ерудиція, економічне мислення, знання літератури;

г) значущість висновків і практичних рекомендацій студента, основних результатів дослідження;

д) своєчасність виконання робочого плану-графіку;

е) відповідність роботи виданому завданню;

ж) рівень розкриття плану роботи;

з) недоліки, допущені студентом у роботі;

к) загальна оцінка курсової роботи;

л) прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь, вчене звання наукового керівника, підпис, дата.

Загальний обсяг відгуку - 1-2 сторінки. Бланк відгуку має бути надрукований на комп'ютері, а текст - написаний розбірливим почерком.

Якщо відгук наукового керівника негативний, курсова робота знімається з плану захисту.