Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт чдту.docx
Скачиваний:
9
Добавлен:
19.11.2019
Размер:
84.31 Кб
Скачать

Висновок

Проаналізувавши дані підприємства можна зробити висновки

Перш за все підприємство не має маркетингового відділу, який би помітно посприяв розвитку та підвищенню доходів підприємства. Також потрібно розширювати штат, набираючи більш кваліфікованих працівників. Це посприяє обробці більшої кількості замовлень та пришвидшить виготовлення продукції.

З дослідження випливає, що підприємство не має ніяких залучених коштів, а користується лише власними накопиченнями. Якби фірма залучала кошти зі сторони вона могла б суттєво закріпити свої позиції на ринку, виробляючи й реалізовуючи більшу кількість продукції.

Так як устаткування підприємства давно застаріле його потрібно оновити на більш ефективніше, економніше та менш громістке обладнання.

Проаналізувавши інформацію по підприємству можна виділити ще одну проблему – неналагоджена система збуту та реалізації товарів.

На підприємстві дуже багато вузьких місць. Немає чіткої схеми виробництва, місця для відпочинку, відповідного спецодягу.

Підприємству потрібно дуже багато працювати над вирішенням своїх проблем, а також встановити певну мету яку необхідно досягти для покращення трудового та виробничого процесу.

Список використаної літератури

  1. Баланс підприємства

  2. Звіт про фінансові результати

  3. Звіт про основні показники діяльності підприємства

  4. Звіт про наявність та рух основних засобів

  5. Звіт з праці