Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Virobnicha_praktika_bakalavri.docx
Скачиваний:
5
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
114.98 Кб
Скачать

6. Оцінювання результатів практики

Відповідно до календарного графіку практики та встановлених вимог студент готує і оформляє письмовий звіт, який подається на перевірку керівникові практики від підприємства (організації) разом із щоденником. Підписаний керівником практики звіт завіряється печаткою підприємства (організації).

Керівник практики від підприємства (організації) також складає відзив на кожного студента–практиканта, які включають його оцінку виконання студентом програми та календарного графіку проходження практики.

Після повернення в університет студент подає на перевірку керівникові практики від кафедри звіт з додатками, щоденник.

Підсумкове оцінювання проходження студентом практики проводиться за єдиним модулем (див. таблицю), для кожного із елементів якого встановлена максимальна і мінімальна кількість балів, які може отримати практикант.

поз.

Елементи модуля

Кількість балів

Форма контролю

Хто проводить контроль

мінімальна

максимальна

1.

Виконання календарного графіку проходження практики

12

20

Поточний контроль

Керівник практики від підприємства (організації)

Керівник практики від кафедри1

2.

Звіт студента з практики

18

30

Перевірка звіту

Керівник практики від кафедри

3.

Знання, уміння, навички за програмою практики

30

50

Дифзалік в усній формі

Кафедральна комісія

Всього:

60

100

При цьому передбачено різні форми контролю виконання елементів модуля. Так, виконання студентом календарного графіку проходження практики оцінюється керівником практики від підприємства (організації) за 5–ти бальною шкалою. Оцінка проставляється в щоденнику практики студента і потім переводиться керівником практики від кафедри у відповідну кількість балів (поз. 1) для їх врахування при підсумковому контролі.

Відповідність змісту і оформлення звіту студента з практики встановленим програмою вимогам оцінюється керівником практики від кафедри в балах (поз. 2).

Знання, уміння та навички студента за програмою практики оцінюється кафедральною комісією, призначеною завідувачем кафедри із числа керівників практики (2–3 викладачі).

Дифзалік з практики проводиться в усній формі кафедральною комісією.

Підсумкове оцінювання проводиться з урахуванням сумарної кількості балів, отриманих студентом за окремими елементами модуля (поз. 1–3).

Студент, який не виконав програму практики, або одержав незадовільну оцінку залишається на повторний курс навчання.

Критерії оцінки результатів виробничої практики

«Відмінно» (90–100)

Результати практики оформлено і захищено бездоганно. Характеристика студента позитивна. Повні і точні відповіді на всі запитання членів комісії з програми практики і виконаної роботи.

«Добре» (75–89)

Несуттєві зауваження щодо змісту і оформлення результатів. Характеристика студента позитивна. У відповідях на запитання членів комісії з програми практики студент припустився окремих неточностей, хоча загалом має тверді знання.

«Задовільно» (60–74)

Недбале оформлення результатів і щоденника. Мають місце окремі розрахункові і логічні помилки. Характеристика студента в цілому позитивна. При відповідях на запитання членів комісії з практики студент відчуває себе невпевненим, припускається помилок, не має твердих знань.

«Незадовільно» (1–59)

Така оцінка виставляється, якщо програма практики не виконана. Характеристика студента з бази практики негативна. На запитання членів комісії студент не дає задовільних відповідей.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]