Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichka_LOT_080412.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
222.21 Кб
Скачать

Іі. Вимоги до оформлення звітної документації з організаційно-виховної практики

Увага! Вся документація оформлюється тільки державною мовою і готується у друкованому вигляді – 14 шрифт, 1,5 інтервал, вирівнювання – по ширині. Кожен лист документації розміщується у окремому пластиковому файлі і підшивається у пластикову папку-скоросшивач. Рукописним подається тільки щоденник спостережень.

У період з 1 вересня по 14 вересня студенти здають факультетському керівнику практики таку звітну документацію:

1. Перелік звітної документації (зі вказівкою сторінок).

2. Щоденник психолого-педагогічних спостережень під час практики (див. додаток А).

3. Характеристику з оцінкою роботи студента-практиканта (за 5-бальною системою) за організаційно-виховну практику, підписану директором табору та завірену печаткою оздоровчого закладу / установи, куди він був направлений для проходження практики.

4. Звіт про роботу в літньому оздоровчому таборі (див. додаток Б).

5. План-сітку роботи загону / табору (зразок див. додаток В).

6. Методичні розробки виховного заходу за планом роботи загону (розробка повинна містити: 1) назву, 2) цілі і 3) задачі заходу, 4) план, 5) перелік учасників та 6) устаткування, 7) опис етапів проведення, може супроводжуватися фото- та інш. матеріалами та 8) посиланнями на літературні джерела). Захід розраховується на 30-40 хв. і друкується на 7-8 сторінках.

7. Сертифікат про участь у зборі-семінарі (оригінал).

Щоденник психолого-педагогічних спостережень під час практики

Педагогічний щоденник є офіційним документом – звітом діяльності студентів у таборі та контрольним документом, за яким керівники педагогічної практики мають простежити хід літньої педагогічної практики. У щоденнику кожен студент-практикант планує роботу в загоні, фіксує спостереження та здійснює аналіз діяльності. Педагогічний щоденник заповнюється щодня, завжди знаходиться у студента та перевіряється керівником практики оздоровчого табору протягом літньої організаційно-виховної практики. Відсутність щоденника, несвоєчасний запис розглядається як порушення дисципліни.

Педагогічний щоденник необхідно вести в загальному зошиті або в альбомі. Його основу становлять щоденні записи, які будуються у відповідності з періодом змін (організаційний, основний, заключний).

Для чіткої самоорганізації, планування та аналізу роботи пропонуємо орієнтовний зразок оформлення щоденника практики (див. додаток А).

Пам’ятка щодо ведення щоденника психолого-педагогічних спостережень

1. У щоденнику відображайте пізнавальну, виховну, суспільно-громадську, організаторську, художньо-естетичну, спортивно-оздоровчу діяльність, яку ви проводите у ході практики в таборі.

2. Записуючи психолого-педагогічні рекомендації і спостереження за день, не констатуйте всіх фактів і подій дня, що відбувалися, намагайтесь обрати найголовніші події, явища, які вас схвилювали, порадували, або, навпаки, примусили серйозно задуматися.

3. Намагайтеся вести спостереження згідно з вашим планом виховної роботи (планом-сіткою).

4. Записи у щоденнику ведіть чітко та охайно.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]