Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Спеціальна дошкільна педагогіка.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
55.22 Кб
Скачать

Інформаційні ресурси

1. http://www.pdkintl.org/kappan/k0206sti.htm 2. http://www.disabilitystudies.ca 3. http://www.ussf.kiev.ua 3.www.canada-ukraine.org - http://canada-ukraine.org/Articles.htm - http://canada-ukraine.org/ukr_Journal_V1.htm 4. http://www.learning.gov.ab.ca/k_12/specialneeds 5. Alberta_Standards_for_Special_Education_ENG 6. www.isp-2006.narod.ru 7. http://www.ikpp.npu.edu.ua/

Індивідуальна робота студентів. Методичні вказівки по виконанню індивідуальних контрольних завдань.

Індивідуальна контрольна робота з данної дисципліни виконується студентом до кожної атестації. Таким чином, протяго.м семестру студент має виконати дві індивідуальних контрольних роботи з дисципліни.

Індивідуадьна контрольна робота мас бути захищена студентом на аудиторному семінарському занятті протягом атестаційного тижня.

Індивідчальна контрольна робота з даної дисципліни виконується студентом у вигляді реферата обсягом від 7 до 10 сторінок друкованого тексту. Методичні вказівки до написання реферату додаються.

За написання реферату студент отримує максимум 3 бали. За написання та захист реферату студент може отримати максимум 5 балів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]