Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metod rek_Diplom.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
420.86 Кб
Скачать

5.2. Нумерація

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами.

Першою сторінкою є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок дипломної роботи. На титульному аркуші (додаток А) та завданні (додаток Б) номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці.

У змісті такі структурні частини дипломної роботи, як зміст, вступ, висновки, список використаної літератури не мають порядкового номера. Номер розділу ставлять після слова розділ, наприклад, "РОЗДІЛ 3". Після цифри, яка вказує номер розділу крапку не ставлять, потім з нового рядка друкують заголовок розділу.

Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, розділених крапкою. В кінці номера підрозділу ставиться крапка, наприклад: "2.4." (четвертий підрозділ другого розділу). Після номера у тому ж рядку йде заголовок підрозділу.

Пункти нумерують арабськими цифрами в межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з номера розділу, підрозділу, пункту, між якими ставлять крапку. В кінці номера повинна стояти крапка. Наприклад: "2.1.4." (четвертиий пункт першого підрозділу першого розділу). Потім у тому ж рядку йде заголовок. Номери підрозділів і пунктів ставляться на їх початку, номер пункту – на початку першого рядка абзацу, яким розпочинається відповідний пункт. Цифра номера пункту не повинна виступати за межі абзацу.

Якщо пункти міститимуть підпункти, то їх нумерують у межах кожного пункту за такими ж правилами, як пункти.

5.3. Оформлення ілюстрацій (рисунків)

Ілюстрації (схеми, графіки, діаграми) називаються рисунками, які нумеруються послідовно у межах розділу арабськими цифрами (за винятком ілюстрацій, поданих у додатках). Номер рисунка має складатися із номера розділу і порядкового номера рисунка, розділених крапкою, наприклад ”Рис. 1.2.” (другий рисунок першого розділу), а далі йде назва рисунка. Нумерація рисунків здійснюється послідовно в межах розділу. При посиланні на рисунок перший раз необхідно вписувати його повний номер, наприклад, ”(рис.1.2)”. Подальші посилання на рисунки виконуються разом із скороченим словом “дивись”, наприклад “(див.рис.1.2)”. Рисунки мають розташовуватись одразу після посилання на них у тексті. Якщо на даній сторінці немає місця, то їх необхідно розташувати на наступній сторінці у зручній для ознайомлення формі тобто, щоб для вивчення цього рисунка сторінку можна було б повернути за годинниковою стрілкою. Номер рисунка, його назва і пояснювальні підписи розміщуються послідовно під рисунком.

Нижче наведено приклади побудови ілюстрацій (Рис. 1.1 - Рис. 1.3).

Р ис. 1.1. Основні напрямки участі банків у інвестиційному процесі

Рис. 1.2. Структура зобов’язань АКБ „Авторитет” за коштами, залученими на поточні рахунки, на 01.01.2007 року

Рис. 1.3. Динаміка банківських вимог за кредитами, наданими в економіку України

Змінні витрати

Рис. 1.4. Графік беззбитковості виробництва

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]