Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metod rek_Diplom.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
11.11.2019
Размер:
420.86 Кб
Скачать

4.2.5. Висновки і пропозиції

Висновки і пропозиції є завершальною частиною дипломної роботи магістра, у якій наводиться викладення підсумків проведеного дослідження. Він містить стислий виклад актуальності теми, отриманих оцінок та узагальнень в процесі аналізу, пропозицій автара, а також їх доцільності та ефективності. Ознайомлення зі змістом висновків повинно сформувати у читача уявлення про ступінь реалізації автором дипломної роботи поставленої мети і завдань. Обсяг висновків і пропозицій не повинен перевищувати 5 сторінок.

4.2.6. Список використаної літератури

У список використаної літератури включають підручники, навчальні посібники, монографії, законодавчі і нормативно-правові документи, статті у періодичних виданнях, статистичні збірники, матеріали з мережі „Інтернет”, які використовувались при написанні роботи. На кожне джерело, яке є працею одного чи кількох авторів, вказуються прізвище та ініціали авторів, повна назва роботи, місце видання, видавництво, рік і кількість сторінок. При використанні статей періодичної преси вказують прізвище та ініціали автора, назву статті, назву видання, номер журналу і сторінки, на яких вміщена публікація (чи рік і дату випуску газети).

Список використаної літератури повинен містити не менше 35 найменувань, на які автор обов’язково повинен робити посилання.

4.2.7. Додатки

За необхідності, коли автор при обробці фактичного матеріалу виконує значний обсяг розрахунків, до додатків доцільно включати відпо­відні допоміжні матеріали, необхідні для повноти сприйняття дипломної роботи з посиланням на них у тексті: таблиці цифрових даних; громіздкі рисунки; математичні розрахунки, які суттєво впливають на збільшення обсягу дипломної роботи.

5. Вимоги до оформлення дипломних робіт магістрів

5.1. Загальні вимоги

Усі складові дипломної роботи потребують оформлення належним чином.

Робота виконується за допомогою текстового редактора Word на одній сторінці білого паперу формату А4 (210 х 297 мм) шрифтом Times New Roman, кегель 14 через 1,5 інтервали до тридцяти рядків на сторінці.

Текст дипломної роботи необхідно друкувати, залишаючи на кожному аркуші поля таких розмірів: ліворуч – 30 мм, зверху та знизу – 20 мм, праворуч - 10 мм.

Дипломна робота починається з титульної сторінки. За титульною сторінкою послідовно розміщують: завдання, анотації (українською та іноземною мовами), зміст роботи, вступ, перший, другий, третій розділи, висновки і пропозиції, список використаної літератури, додатки.

У змісті зазначаються початкові сторінки вступу, кожного розділу і підрозділу, висновків до розділів, загальних висновків та пропозицій, списку використаної літератури, додатків. Назви розділів і підрозділів у змісті й тексті роботи мають бути однаковими. Такі елементи роботи як титульна сторінка, завдання на дипломну роботу і анотації у змісті не зазначаються.

Заголовки структурних частин роботи „ЗМІСТ”, „ВСТУП”, „РОЗДІЛ”, „ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ”, „СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ”, „ДОДАТКИ” друкують великими літерами симетрично до тексту. Кожну структурну частину треба починати з нової сторінки, а наступний підрозділ – одразу ж після закінчення попереднього. Заголовки підрозді­лів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох і більше речень, їх розділяють крапкою.

Помилки, описки чи графічні неточності, виявлені в процесі оформлення роботи, можна виправляти охайним підчищенням чи за допомогою коректора і нанесенням на тому самому місці або між рядками виправленого тексту (фрагменту рисунка) тим самим кольором, яким написаний текст.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]